Skip to main content

“Slabs? Wat zijn dat?”

Slabs zijn grote tegels met een formaat van maar liefst 300 x 150 cm, en daardoor de perfecte oplossing voor jouw interieurproject. De opties zijn oneindig en er zitten veel voordelen aan het gebruik van deze slabs. Het zorgt voor rust, is praktisch in onderhoud en er zijn amper of geen voegen te zien.

Slabs worden veel gebruikt als wand- of vloertegel, maar heb je er al eens aan gedacht om er een op maat gemaakt badmeubel of werkblad van te laten maken. Super gaaf toch!

Verschillende opties

Marmer is terug van weggeweest en de slabs zijn dan ook in veel verschillende marmerimitaties verkrijgbaar. Doordat natuurlijke producten vaak minder praktisch zijn wordt er gebruik gemaakt van keramische 1:1 imitaties. Deze zijn niet te onderscheiden van echt door het gebruik van de nieuwste technologieën en de meest verfijnde precisie. Ga voor trendy groen met grove aders of kies voor een klassieke witte tint met fijne aders.

Liever geen marmerlook? Geen probleem, er zijn ook ontzettend veel andere varianten verkrijgbaar. Denk aan een stoere betonimitatie of een cortenstaal-imitatie.

Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en te kijken naar de mogelijkheden van deze prachtige tegels.

Marmerlook keuken of badkamer

De slabs zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen. Kies in je keuken bijvoorbeeld voor een wit marmerlook werkblad en keukenkastjes uit onze Marmi Classici collectie collectie. In combinatie met een betonlook tegel op de vloer creëer je een rustig kleurenpalet. Helemaal on trend maar tegelijkertijd ook tijdloos.

Liever wat gedurfder? Kies dan voor onze Marmi Ultra collectie  en ga voor een groen marmerlook maatwerk meubel in je badkamer. Combineer dit met details van een metalen mozaïek in de kleur goud. Zo heb je pas echt een gedurfde en exclusieve badkamer!

Volledig ontzorgen

Het plaatsen van de slabs is een vak apart en dat is dan ook de reden dat wij naast de verkoop en het maatwerk ook zorgen voor plaatsing van de slabs. Onze tegelzetters staan al klaar om jou volledig te ontzorgen zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van het eindresultaat! Wij zeggen niet voor niets: “Uw keuze, ons vakwerk.”

 

Nieuwsgierig geworden? Plan dan hier je afspraak: Maak een afspraak – Marba Tegels

 

T: +31 499 21 6 5 01
E: info@marbategels.nl