Skip to main content

Jouw ontwerp in 3D en VR

Lastig he, een eindplaatje voor je zien aan de hand van een paar losse tegels. Logisch, je bent zeker niet de enige! Laat ons jou helpen door middel van 3D.

Met de visualisatiemogelijkheden van tegenwoordig kunnen wij jouw ruimte 3D intekenen, zodat de tegel of tegelcombinatie, maar ook de textuur van de gekozen tegels, alsnog helder wordt. Daarnaast kunnen we ook het gekozen sanitair of jouw maatwerk meubel intekenen. Indien gewenst kun je het volledige ontwerp zelfs bekijken in Virutal Reality!

Het zien van een 3D-ontwerp haalt twijfels weg, verduidelijkt de combinatie van materialen én zorgt voor het perfecte legplan! Want naast dat het er mooi uit ziet op beeld, is het ook superbelangrijk dat de tegelverdeling juist is. Ook hierin denken we graag met je mee en adviseren we je graag, zodat het uiteindelijke plaatje volledig klopt.

Benieuwd? Probeer het eens zelf.

Kun of wil je niet wachten tot de afspraak bij ons in de showroom en twijfel je of alles wel bij elkaar gaat passen? Maak dan eens zelf een eerste opzet met de gratis ontwerptool. Je krijgt hiermee een goede eerste indruk van de 3D ontwerpen die wij meer gedetailleerd voor jou kunnen uitwerken.

Probeer het hier zelf