Skip to main content

Onze trots, onze ruime tegelshowroom van maar liefst 350m2!

Bij Marba Tegels geen overvolle zalen met tegels, maar een overzichtelijke showroom met diverse sfeerboxen en moodboards. Hierin stellen we ons assortiment van hoge kwaliteit vloer- en wandtegels voor binnen en buiten graag aan jou tentoon.

Door onze jarenlange ervaring in de tegelbranche en passie voor ons vak ontzorgen we jou zo volledig mogelijk en denken we in mogelijkheden en out-of-the-box voor een uniek eindresultaat. Dit doen we o.a. door middel van:

  • Passend en persoonlijk tegeladvies
  • We maken graag een moodboard met bijpassende materialen, sanitair en accessoires.
  • Visualisatie van een samengesteld tegelplan middels 3D-tekening e/o VR bril.
  • Professionele realisatie door onze eigen tegelzetters.
  • We ontzorgen je van begin tot eind.
  • Marba specials; een reeks van unieke producten om jouw interieur mee te verrijken. Denk aan designspiegels en -kranen, unieke wall art, luxe sanitair en maatwerk meubelen.

Dankzij ons 3D ontwerpprogramma hebben wij de beschikking over meer dan 16.000 tegels. Hierdoor kunnen we nagenoeg altijd jouw tegelplan 1 op 1 visualiseren. Hierdoor krijgen we ook meteen beeld bij welk tegelformaat het best passend is voor jouw ruimte, hoe de tegel optisch gezien het best geplaatst kan worden in de ruimte en hoeveel m2 nodig is in combinatie met snijverlies enzovoorts.

Stap vervolgens ook nog eens jouw nieuwe interieur binnen met behulp van onze VR bril en tadaaaa..het totaalplaatje is daar. We combineren dus het leuke met het praktische, het totale plaatje! Zo wordt het maken van keuzes leuk en een stukje eenvoudiger.

“Uw keuze, Ons vakwerk”.

Play Video

Rondleiding door onze showroom