Het begint met een goed advies

Na jarenlange ervaring in de verkoop- en tegelbranche hebben we onze krachten gebundeld zodat we u geheel ontzorgen in het tegelwerk.

Over het algemeen is tegelwerk een flinke investering. Daarom nemen we rustig de tijd voor u om zo een eerlijk advies te geven en u tot een wel overwogen besluit komt. Om goed advies te kunnen geven gaan we graag met u in gesprek over uw project. Zodra alle wensen en behoeften duidelijk zijn gaan we samen op zoek naar de juiste tegel.

Marba Tegels Team
Moodboard

Moodboards en gratis 3D ontwerp

Met behulp van diverse accessoires en materialen creëren wij het moodboard wat bij u past en brengen zo uw ideeën tot leven. Zodra de keuze van de juiste tegel gemaakt is, bieden wij u de mogelijkheid om de ruimte 3D in te tekenen om zo te zien of dit werkelijk de tegel is die bij u en uw ruimte past. Dit alles onder het genot van een lekkere kop koffie of een heerlijk glas wijn.

Wij beschikken over de juiste tegelzetter

Zodra de tegel door u is gekozen hoeft u niet op zoek te gaan naar de juiste tegelzetter, die hebben wij namelijk gewoon in huis voor u. De agenda’s worden er direct bij gepakt, en de realisatie van uw project wordt ingepland.

Wij vinden dat efficiëntie zorgt voor ontzorgen met verbouwen, waardoor u na één bezoek aan onze showroom alles heeft geregeld en precies weet waar u aan toe bent.