Het begint met een goed advies

De aanschaf van goed tegelwerk is over het algemeen een aardige investering. We nemen daarom graag ruim de tijd voor u zodat u onder aan de streep tot een weloverwogen besluit kunt komen. Om goed advies te kunnen geven gaan we graag met u in gesprek over uw project. Nieuwbouw, bestaande bouw, we denken graag met u mee.

Zodra alle wensen en eisen duidelijk zijn gaan we samen op zoek naar de juiste tegels.

Na jarenlange ervaring in de verkoop- en tegelbranche hebben we onze krachten gebundeld zodat we u geheel ontzorgen in het tegelwerk.

Moodboards en gratis 3D ontwerp

Met behulp van diverse stalen, accessoires en materialen creëren wij een moodboard wat past bij uw wensen en eisen en brengen zo uw ideeën tot leven.

Zodra de keuze van de juiste tegel is gemaakt, bieden wij u de mogelijkheid tot visualisatie in 3D om te zien of dit ook daadwerkelijk de tegel is die bij uw ruimte past. Klopt het plaatje, dan zorgen onze ervaren tegelzetters voor een professionele en nette uitvoering van uw tegelplan. Zo kunt u daarna zorgeloos genieten van het mooie eindresultaat.

Wij beschikken over de juiste tegelzetter

Zodra de tegel door u is gekozen hoeft u niet op zoek te gaan naar de juiste tegelzetter, die hebben wij namelijk gewoon in huis voor u. De agenda’s worden er direct bij gepakt, en de realisatie van uw project wordt ingepland.

Wij vinden dat efficiëntie zorgt voor ontzorgen met verbouwen, waardoor u na één bezoek aan onze showroom alles heeft geregeld en precies weet waar u aan toe bent.