Skip to main content

Het begint met een goed advies

De aanschaf van goed tegelwerk is over het algemeen een aardige investering. We nemen daarom graag ruim de tijd voor jou. Zo kun jij onder aan de streep een weloverwogen besluit nemen bij de aanschaf van jouw nieuwe tegels. Om goed advies te kunnen geven gaan we graag met je in gesprek over jouw project. Nieuwbouw, bestaande bouw, we denken graag met je mee.

Zodra alle wensen en eisen duidelijk zijn gaan we samen op zoek naar de juiste tegels en indeling.

Na jarenlange ervaring in de verkoop- en tegelbranche hebben we onze krachten gebundeld, zodat we jou aansluitend geheel ontzorgen in het tegelwerk en de uitvoering ervan.

Van moodboards naar een 3D ontwerp

Met behulp van diverse stalen, accessoires en materialen creëren wij een moodboard wat past bij jouw wensen en eisen en brengen zo jouw ideeën tot leven.

Zodra de keuze van de juiste tegel is gemaakt, bieden wij je de mogelijkheid tot visualisatie in 3D om te zien of dit ook daadwerkelijk de tegel is die bij jouw ruimte past. Klopt het plaatje, dan zorgen onze ervaren tegelzetters voor een professionele en nette uitvoering van jouw tegelplan. Zo kun jij daarna zorgeloos genieten van het mooie eindresultaat.

Wij beschikken over de juiste tegelzetter

Zodra de tegel door jou is gekozen hoef je niet op zoek te gaan naar de juiste tegelzetter, die hebben wij namelijk gewoon in huis. De agenda’s worden er direct bij gepakt en de realisatie van jouw project wordt ingepland.

Wij vinden dat efficiëntie zorgt voor volledig ontzorgen met verbouwen, waardoor jij na één bezoek aan onze showroom alles kunt hebben geregeld en precies weet waar je aan toe bent. “Uw keuze, ons vakwerk”.