Skip to main content

Werkwijze

“Ideaal, alles onder één dak!”

Uit ervaring weten we dat onze klanten steeds vaker streven naar een totaalpakket gericht op ontzorgen. Door onze huidige visie “van afspraak tot realisatie” en onze dienstverlening maken wij dit succesvol mogelijk. We werken graag op afspraak zo dat we ruim de tijd hebben om jouw plannen en wensen te bespreken. We bieden o.a.:

 • Een persoonlijke aanpak en voldoende tijd voor een goede inventarisatie van jouw wensen en behoeften.
 • Een uitgebreide adviessessie  waarin we samen de showroom bekijken en mooie combinaties maken.
 • Samenwerkingen met interieurontwerpers;  wij helpen je bij het samenstellen van het totaalplaatje van jouw nieuwe interieur.
 • Hoge kwaliteit vloer- en wandtegels voor binnen en buiten, zoals natuursteen tegels, keramische tegels, marmerlook tegels, terrazzo tegels enz.
 • Unieke designkranen en -spiegels, Marba Wall Art, handgemaakte betonnen wasbakken.. bekijk alles via onze Marba Specials.
 • Visualisatie van jouw tegelplan middels 3D ontwerp e/o VR bril.
 • Eigen, ervaren tegelzetters in dienst.
 • Ontzorgen van slopen tot aan realisatie.

Jouw ontwerp in 3D en VR

Soms is het lastig een tegelcombinatie in jouw ruimte te overzien. Geen probleem, laat ons je helpen.

Met de visualisatiemogelijkheden van tegenwoordig kunnen wij jouw ruimte en tegelkeuze 3D intekenen. Zo wordt de tegelcombinatie, maar ook de texturen van de gekozen tegels, alsnog duidelijk en een stukje tastbaarder. Stap vervolgens jouw nieuwe interieur binnen door middel van onze VR bril en het totaalplaatje staat.

Op deze manier ben je makkelijker in staat keuzes te maken of plannen bij te stellen wanneer nodig.

“Een goede voorbereiding is het halve werk”

Zodra jouw tegelplan is bepaald gaan we als volgt te werk:

 • Samen met onze tegelzetter spreken we ter voorbereiding alle plannen goed door.
 • De complete tegelwerkzaamheden worden vervolgens door hem gerealiseerd. Een zekerheid voor jou en ons dat de tegels op een professionele manier worden verwerkt.
 • Voordat de tegelwerkzaamheden daadwerkelijk van start gaan neemt de tegelzetter zelf ook nog even persoonlijk contact met je op (of komt bij je langs) voor de spreekwoordelijke “puntjes op de i”

Heb je zelf een tegelzetter of ga je zelf aan de slag? Uiteraard ook geen probleem. Je ontvangt van ons altijd een uitgebreid legplan voor het plaatsen van de tegels, zodat jouw tegelzetter perfect weet waar welke tegel geplaatst moet worden, hoe de tegels verdeeld zijn etc.

Familiebedrijf

Door de kleine omvang van ons rasechte familiebedrijf zijn de lijnen kort en persoonlijk. (schoon) Vader Sjef en eigenaresse Barbara staan dagelijks voor jou klaar in onze showroom, waar zij samen met jou graag op zoek gaan naar de beste tegelkeuze op basis van jouw wensen en eisen.

Zo geeft het maken van een moodboard bij twijfels vaak een stukje duidelijkheid en maakt keuzes maken wat eenvoudiger. Tijdens de zoektocht naar de juiste sfeer en bijpassende tegels maken wij hier dan ook regelmatig gebruik van. Zo creëren we samen een passend totaalplaatje.