Familiebedrijf

Door de kleine omvang van onze organisatie blijft het contact kort en persoonlijk. Sjef en Barbara staan dagelijks voor u klaar om over uw wensen en behoeften te sparren. Onder het genot van een lekkere kop koffie of een glas wijn gaan wij op zoek naar het beste resultaat.

Een moodboard zegt meer dan een paar woorden. Tijdens de zoektocht naar de juiste sfeer maken wij gebruik van diverse tegels, accessoires, stof- en verfstalen. Zo creëren we een mooi moodboard waar u blij van wordt en u vervolgens helpt met het maken van de juiste tegelkeuze.

Showroom
Showroom

Gratis 3D ontwerp, bij aanschaf van uw tegels

Het blijft lastig om de tegelcombinatie in uw ruimte voor te stellen. Toch is dit voor ons geen probleem. Met de visualisatie mogelijkheden van tegenwoordig kunnen wij uw ruimte 3D tekenen zodat de tegelcombinatie, maar ook de texturen van de gekozen tegels, een duidelijk beeld voor u vormen.

Zodra de juiste keuzes en plannen zijn gemaakt, gaan wij samen met onze tegelzetter de plannen door spreken om uw keuzes te verwezenlijken. De complete tegelwerkzaamheden worden door hem gerealiseerd. Een zekerheid voor u en ons dat de tegels op een perfecte manier worden verwerkt. Voordat de tegelwerkzaamheden van start gaan zal de tegelzetter persoonlijk met u contact opnemen of bij u langskomen om het werk nog kort door te spreken.

Past deze werkwijze ook bij u? Neem dan contact met ons op of kom een keer binnen lopen, we staan graag voor u klaar.