Skip to main content

“Van afspraak tot realisatie!”

Adviessessie

Doordat eigenaresse Barbara en haar vader Sjef jou graag adviseren in onze showroom of op locatie en mede-eigenaar en tegelzetter (en man van Barbara) Marc het tegelwerk uitvoert, houden wij de lijntjes kort. Na één afspraak kunnen desgewenst de tegels worden besteld en de uitvoering van jouw tegelplan worden gepland.

 

We werken graag op afspraak, zodat we zeker alle tijd voor jou hebben. Natuurlijk word je ontvangen met een lekkere kop koffie, waarnaar we samen om tafel gaan om de wensen en eisen door te spreken.

Vervolgens gaan we samen door de showroom om op zoek te gaan naar jouw droomtegels en sanitair. We werken graag met moodboards, zodat de combinatie meteen een beetje meer visueel wordt. We denken met je mee en nemen ruim de tijd om alle opties te bekijken en te bespreken, totdat we uiteindelijk de perfecte combinatie gevonden hebben!

Hierna gaan we voor je aan de slag. We werken (indien gewenst) jouw hele ruimte uit in 3D, die je vervolgens via onze VR-bril binnen kunt stappen. Zo wordt keuzes maken een stukje makkelijker en krijg je meteen wat meer gevoel bij de uitgekozen materialen. Ook bespreken we uitgebreid de offerte en wensen met je door.

Ben je niet alleen op zoek naar mooie materialen, maar ook naar de juiste vakmensen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! We ontzorgen je van slopen tot aan realisatie, en van tegels plaatsen tot aan kitten. Alles is mogelijk en we helpen je graag met het realiseren van jouw droomproject.

We denken graag met je mee voor een uniek eindresultaat. Neem eens contact met ons op of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

T: +31 499 21 65 01
E: info@marbategels.nl

Maak een afspraak!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?