Skip to main content

Stoer en industrieel

Oorspronkelijk was beton een ruwbouwmateriaal, wat vooral uit het zicht werd gebruikt, maar nu is het stoere en industriële karakter van beton niet meer weg te denken uit het dagelijkse interieur. Van betonnen tegels tot aan betonnen werkbladen en accessoires… en nu dus ook wasbakken van beton! De perfecte toevoeging voor in jouw badkamer of keuken.

Eigenschappen betonnen wasbakken

De betonnen wasbakken worden volledig handgemaakt door de beste vakmannen. Het beton wordt al in het mengsel gekleurd en vervolgens gegoten en geperst in de juiste vorm. Dit zorgt voor een super strakke uitstraling. Vakmanschap op zijn best en helemaal van deze tijd dus!

Meer voordelen van onze betonnen wasbakken:

  • Volledig waterdicht
  • 100% recyclebaar
  • Sterk en slijtvast
  • Kleurecht

Oneindig veel opties

“Maar beton… is dat niet kil?” Daar hebben wij een heel duidelijk antwoord op: nee! Ga voor een vierkante, ronde of langwerpige versie, de opties zijn eindeloos. De betonnen wasbakken zijn verkrijgbaar in oneindig veel verschillende kleuren, waaronder verschillende roze-, blauw-, groen- en grijstinten. Kun je echt niet kiezen? Ga dan voor een wasbak in two-tone kleur, zo voeg je gegarandeerd een eyecatcher toe aan je interieur!

Combineer je betonnen wasbak met een mooie tegel en een maatwerk badmeubel, want ook die bieden wij aan. Neem een kijkje op de webshop, je kunt hier gemakkelijk inspiratie opdoen of een betonnen wasbak shoppen!

Nieuwsgierig geworden?

Dat snappen we! Voor meer informatie of het bekijken van de wasbakken en kleurstalen ben je natuurlijk altijd van harte welkom bij ons in de showroom. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om jouw droominterieur te realiseren. Zo’n unieke wasbak mag dan natuurlijk niet ontbreken. 😉

 

T: +31 499 21 6 5 01
E: info@marbategels.nl