Skip to main content

Tegels Weert, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Luxe tegels kopen Weert

Unieke en stijlvolle tegels voor Weert vinden kan nog een uitdaging zijn, maar niet bij Marba Tegels!

Bij ons geen onoverzichtelijke stapels tegels, maar sfeervolle displays van een collectie met alleen maar tegels uit het midden- en hogere segment. In onze luxe showroom staat ons team voor je klaar om je te adviseren over welke tegels het beste passen in jouw interieur.

Maak een afspraak, of kom een kijkje nemen in onze showroom.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Sfeervolle showroom

Als je nieuwe tegels wil kopen voor Weert, is het belangrijk dat ze aansluiten bij de sfeer en uitstraling die je zoekt voor jouw interieur. Marba Tegels is een luxe tegelshowroom die voor Weert een klein uurtje rijden is. Bij ons kun je écht zien hoe je nieuwe tegels eruit komen te zien, door onze handige moodboards en stijlvolle displays. Je bekijkt onze collectie, die meegaat met de laatste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Zo kun je ervaren hoe onze moderne tegels jouw interieur kunnen verrijken.

Het totaalplaatje in Virtual Reality

Bij Marba Tegels maken we gebruik van 3D-modellen en Virtual Reality om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven van hoe onze tegels in jouw interieur eruit komen te zien. Het 3D-ontwerp is compleet met structuur, lichtinval en inrichting. Je kunt zelfs vast door de ruimte heenlopen met behulp van onze VR-bril, gewoon vanuit de showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Als je nieuwe tegels gaat kopen voor Weert, is betrouwbaar en kundig advies erg belangrijk. Daarom staat Marba Tegels voor je klaar. Ons hechte familiebedrijf heeft alle expertise onder één dak. Van het slopen van het oude tegelwerk, tot het plaatsen van de nieuwe tegels. We hebben onze eigen ervaren tegelzetters in huis en hebben nauw contact met interieurontwerpers en architecten. Zo word jij ontzorgd en wordt er altijd met je meegedacht gedurende jouw persoonlijke tegelproject.

Unieke tegels voor Weert

Maak een afspraak en kom langs in onze luxe tegelshowroom, niet al te ver van Weert. Bij ons vind je elegante, stijlvolle en moderne tegels voor elk interieur. Wij staan voor je klaar om je een persoonlijk en passend advies te geven. Met jouw visie en onze kennis vinden we de perfecte tegels voor jouw project!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers