Skip to main content

Nieuwe service; Virtual Reallity tour

De afgelopen weken hebben wij nuttig besteed om onze showroom te vernieuwen en uit te breiden met een extra ruimte. We willen graag gebruik maken van de nieuwste technologieën om uw zo goed en professioneel mogelijk te adviseren. Hierdoor hebben we een Virtual Reallity ruimte aan onze showroom toegevoegd. Zo heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe ruimte digitaal te betreden.

Virtual Reality maakt het mogelijk om u helemaal mee te nemen in uw nieuwe wereld. Virtual Reality – ook wel VR genoemd – is een technologie waarbij je een bril op je hoofd zet en je jezelf in een andere ruimte waant. De bril registreert elke beweging van je hoofd, waardoor het lijkt alsof je écht in uw nieuwe ruimte bent. Je zet een bril op en kijkt 360 graden om je heen en beleeft alles in 3D.

Zo betreed u in onze showroom de virtuele realiteit van uw slaapkamer, woonkamer, badkamer, toilet, keuken, welke ruimte dan ook. Dat ziet er zo realistisch uit waardoor de door u gemaakte keuzes steeds makkelijker gemaakt kunnen worden.

Beleef de Virtual reality tour in 360º en waan je op jouw nieuwe favoriete plek

 

Tijdens ons eerste advies/ kennismakingsgesprek zullen wij samen met u de diverse mogelijkheden bespreken. Er zijn diverse stappen te nemen bij het geven/ ontvangen van een tegeladvies. We proberen uw keuzes stap voor stap helder te maken en u zo naar de juiste keuze te begeleiden.

Tussen een advies in onze showroom en/ of op locatie tot de uitvoering van het tegelwerk zitten een aantal te nemen stappen. Éen van de stappen in het advies is de mogelijkheid om uw nieuwe ruimte digitaal te betreden.

Kosten?

Voor het maken van een 3D ontwerp samen met een Virtual Reallity tour vragen wij een bedrag ad. € 100,00. Bij afname van uw tegels zal het bedrag in mindering worden gebracht.