Skip to main content

Familiebedrijf

Door de kleine omvang van ons rasechte familiebedrijf zijn de lijnen kort en persoonlijk. (schoon) Vader Sjef en eigenaresse Barbara staan dagelijks voor jou klaar in onze showroom, waar zij samen met jou graag op zoek gaan naar de beste tegelkeuze op basis van jouw wensen en eisen.

Zo geeft het maken van een moodboard bij twijfels vaak een stukje duidelijkheid en maakt keuzes maken wat eenvoudiger. Tijdens de zoektocht naar de juiste sfeer en bijpassende tegels maken wij hier dan ook regelmatig gebruik van. Zo creëren we samen een passend totaalplaatje.

Het begint met een goed advies

De aanschaf van goed tegelwerk is over het algemeen een aardige investering. We nemen daarom graag ruim de tijd voor jou. Zo kun jij onder aan de streep een weloverwogen besluit nemen bij de aanschaf van jouw nieuwe tegels. Om goed advies te kunnen geven gaan we graag met je in gesprek over jouw project. Nieuwbouw, bestaande bouw, we denken graag met je mee.

Zodra alle wensen en eisen duidelijk zijn gaan we samen op zoek naar de juiste tegels en indeling.

Na jarenlange ervaring in de verkoop- en tegelbranche hebben we onze krachten gebundeld, zodat we jou aansluitend geheel ontzorgen in het tegelwerk en de uitvoering ervan.

 

Van moodboards naar een 3D ontwerp

Met behulp van diverse stalen, accessoires en materialen creëren wij een moodboard wat past bij jouw wensen en eisen en brengen zo jouw ideeën tot leven.

Zodra de keuze van de juiste tegel is gemaakt, bieden wij je de mogelijkheid tot visualisatie in 3D om te zien of dit ook daadwerkelijk de tegel is die bij jouw ruimte past. Indien gewenst kun je het ontwerp ook bekijken in Virtual Reality. Zo is het net alsof je al in jouw nieuwe ruimte staat!

Wij beschikken over de juiste tegelzetter

Zodra de tegel door jou is gekozen hoef je niet op zoek te gaan naar de juiste tegelzetter, die hebben wij namelijk gewoon in huis. De agenda’s worden er direct bij gepakt en de realisatie van jouw project wordt ingepland.

Wij vinden dat efficiëntie zorgt voor volledig ontzorgen met verbouwen, waardoor jij na één bezoek aan onze showroom alles kunt hebben geregeld en precies weet waar je aan toe bent. “Uw keuze, ons vakwerk”.

Marba Specials

Wist je dat we, naast onze collectie tegels, ook onze Marba Specials aanbieden? Marba Specials is een reeks van unieke producten om jouw interieur mee te verrijken. Denk aan designspiegels en -kranen, unieke wall art, luxe sanitair en maatwerk meubelen. Meer informatie en inspiratie kun je vinden onder het kopje ‘Marba Specials’, of klik hier.