Skip to main content

Tegels Waalwijk, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Vind jouw moderne tegels voor Waalwijk

Om unieke tegels te kopen voor Waalwijk, kun je terecht bij Marba Tegels in Oirschot. Wij hebben een ruim assortiment met moderne tegels uit het midden- en hogere segment.

Met onze ervaring en expertise kunnen wij met je meedenken over het totaalplaatje van je nieuwe tegels. Sfeer, uitstraling en ontwerp zijn voor ons net zo belangrijk als de tegels zelf.

Marba Tegels is een luxe tegelshowroom in de buurt van Waalwijk waar jij moderne en stijlvolle tegels kunt vinden voor jouw project. Maak een afspraak, of kom een kijkje nemen in onze showroom.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Sfeervolle showroom

Onze elegante tegels voor Waalwijk moeten één worden met jouw interieur. Daarom helpen wij je om je de tegels te kunnen voorstellen in jouw ruimte. Met sfeervolle moodboards en zorgvuldig uitgestalde prototypes, laten we zien hoe onze tegels jouw interieur kunnen verrijken. We nemen je mee in ons unieke assortiment, dat meegaat met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de tegelwereld.

3D-impressie van jouw tegels

Wil jij een compleet beeld krijgen van hoe jouw nieuwe tegels er werkelijk uit komen te zien in jouw interieur, voordat je de tegels gaat kopen voor Waalwijk? Dat kan direct in onze showroom. Wij maken gebruik van 3D-modellen en Virtual Reality, om jou te kunnen laten zien hoe onze tegels eruit zien in jouw ruimte, compleet met verlichting en structuren. Loop eens door je gerenoveerde ruimte heen met behulp van onze VR-bril, zodat je zeker weet dat je de juiste tegels hebt gekozen!

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een luxe tegelshowroom in de buurt van Waalwijk, waar alles onder één dak te vinden is. Wij zijn een hecht familiebedrijf met veel ervaring en expertise in huis. Wij zijn er voor je tijdens het gehele tegelproject: van slopen tot het plaatsen van de tegels. Wij hebben onze eigen tegelzetters en hebben korte lijntjes met interieurontwerpers en architecten. Zo word jij ontzorgd, doordat je slechts één aanspreekpunt hebt waar je terecht kunt met al je vragen en wensen!

Unieke tegels voor Waalwijk

Ben jij benieuwd geworden naar onze collectie? Maak een afspraak en kom langs voor een persoonlijk en passend adviesgesprek. Wij helpen je graag om de perfecte tegels te vinden voor jouw interieur en smaak. Zo creëren we samen een uniek tegelproject!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers