Skip to main content

Tegels Waalre, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Luxe tegelshowroom Waalre

Zoek jij unieke tegels van hoge kwaliteit? Marba Tegels is een tegelshowroom niet ver van Waalre met een bijzonder assortiment van tegels uit het midden- en hoge segment.

In onze luxe showroom zie je onze moderne tegels en krijg je betrouwbaar advies op het gebied van kleur, sfeer en materiaal. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte tegels voor jouw interieur. Dus zoek jij nieuwe tegels voor Waalre? Kies dan voor Marba Tegels.

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Sfeervolle showroom

Marba Tegels heeft een kleinschalige, luxe showroom met sfeervolle moodboards en prachtig uitgestalde displays van onze collectie. Onze tegels volgen de laatste trends en ontwikkelingen in de tegelwereld. Zo kun je bij ons de meest moderne en trendy tegels kopen voor Waalre.

Ons team denkt met je mee over hoe jouw nieuwe tegels voor Waalre jouw interieur kunnen veranderen.

Zie jouw nieuwe tegels in 3D

In onze showroom kun je jouw nieuwe tegels alvast bekijken in jouw interieur. Dat doen we door gebruik te maken van realistische 3D-impressies. Je ziet jouw ruimte in 3D, compleet met de nieuwe tegels, verlichting en inrichting. Loop er ook alvast eens doorheen, door middel van onze Virtual Reality bril. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw interieur!

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een familiebedrijf met alle expertise onder één dak. Ons team kan een uniek tegelproject voor jou neerzetten, van begin tot eind, slopen tot uitvoering. We werken met onze eigen ervaren tegelzetters, en werken nauw samen met interieurdesigners en architecten. Zo heb jij één aanspreekpunt waar vanuit alles wordt geregeld. Met jouw visie en onze expertise vinden we de juiste tegels voor jouw project!

Vind unieke tegels voor Waalre

Bij Marba Tegels vind je moderne en stijlvolle tegels uit het hogere segment, passend bij jouw smaak en interieur. Maak een afspraak en kom langs voor een persoonlijk adviesgesprek, zodat je samen met ons enthousiaste team op zoek kan gaan naar jouw droomtegels!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers