Skip to main content

Tegels Vught, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Unieke tegels kopen Vught

Ben jij toe aan nieuwe tegels en zoek je een tegelshowroom vlakbij Vught met een unieke collectie? Marba Tegels in Oirschot heeft een ruim assortiment van stijlvolle en moderne tegels uit het midden- en hoge segment.

Bij ons staat kwaliteit, expertise en persoonlijke aandacht voorop. Wij denken graag met je mee over welke tegels voor Vught het beste passen bij jouw project.

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Luxe showroom

In onze luxe showroom geen overvolle stellages met stapels tegels, maar handige moodboards en stijlvolle displays. Zo krijg je echt een goed beeld van onze collectie.

Bij Marba Tegels is sfeer en uitstraling net zo belangrijk als materiaal en vorm. Wij kijken dan ook met je mee naar hoe onze tegels kunnen passen in jouw interieur. Onze collectie volgt de laatste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche, zodat jij moderne en unieke tegels kunt kopen voor Vught.

Het totaalplaatje in Virtual Reality

Bekijk je nieuwe tegels alvast in je interieur, gewoon vanuit de showroom. Bij Marba Tegels maken we gebruik van 3D-impressies en Virtual Reality, om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven van hoe onze tegels in jouw interieur komen te staan. Je ziet de nieuwe tegels in 3D, compleet met inrichting en structuur.

Daarnaast kun je zelfs vast door de ruimte heenlopen, door middel van onze VR-bril. Zo weet je zeker dat je de juiste tegels voor Vught kiest!

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is er voor je van slopen tot design, advies tot uitvoering. Bij ons familiebedrijf zit alle expertise onder één dak. Zo hebben we onze eigen tegelzetters die jouw tegels persoonlijk komen plaatsen, en werken we nauw samen met interieurontwerpers en architecten. Zo word jij ontzorgd, en heb je slechts één aanspreekpunt tijdens het realiseren van jouw unieke tegelproject.

Tegelshowroom Vught

Als jij unieke tegels wilt voor jouw project in Vught, dan ben je bij Marba Tegels aan het juiste adres. Maak een afspraak en kom langs in onze luxe showroom. Je wordt enthousiast ontvangen door ons team en we gaan samen op zoek naar de perfecte tegels voor jouw project!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers