Skip to main content

Tegels Venray, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Unieke tegels kopen Venray

Zoek jij tegels voor jouw project in Venray met een stijlvolle en moderne uitstraling? Marba Tegels is een luxe tegelshowroom, voor Venray ongeveer een uurtje rijden, in Oirschot.

In onze luxe showroom wordt je met persoonlijke aandacht en expertise ontvangen, en nemen we je mee in onze unieke collectie van tegels uit het midden- en hoge segment. Bij ons kun je de perfecte tegels voor Venray vinden die precies passen bij jouw interieur.

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Sfeervolle showroom

Bij Marba Tegels staan we voor hoge kwaliteit, maar ook voor een compleet plaatje voor je interieur. We vinden het belangrijk dat onze tegels aansluiten bij de sfeer en uitstraling die je zoekt. Daarom vind je in onze luxe showroom geen overvolle stellages met tegels, maar sfeervolle moodboards en stijlvolle displays van onze tegels. Je kunt zo goed zien wat onze tegels kunnen betekenen voor de sfeer van jouw interieur. Onze collectie bestaat uit tegels die de laatste trends en ontwikkelingen in de branche volgen. Zo kun je bij ons tegels kopen voor Venray die modern en elegant zijn.

Jouw ontwerp komt tot leven

Marba Tegels kan jouw tegelontwerp tot leven brengen, gewoon vanuit de showroom. Wij maken gebruik van 3D-impressies en Virtual Reality, om jou te kunnen laten zien hoe onze tegels er nou echt uit komen te zien in jouw interieur. Je bekijkt een compleet ingerichte replica van jouw ruimte met onze tegels erin, compleet met lichtval en structuren. Ook kun je er vast doorheen lopen door middel van onze VR-bril. Zo weet je zeker dat je de juiste tegels kiest voor jouw project.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is er voor je tijdens het hele proces om jouw unieke tegelproject te realiseren. Omdat wij alle expertise onder één dak hebben, word jij ontzorgd en heb je slechts één vertrouwd aanspreekpunt waar je terecht kun met al je vragen en ideeën. Wij zijn een hecht familiebedrijf met veel ervaring en expertise in huis. Van het slopen tot het plaatsen van de nieuwe tegels. We werken met onze eigen tegelzetters en hebben nauw contact met interieurontwerpers en architecten. Zo blijven de lijntjes kort, en krijg jij een compleet en prachtig afgewerkt tegelproject!

Tegelswinkel Venray

Maak een afspraak bij Marba Tegels en kom eens langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Neem een kijkje in onze luxe showroom en kies de tegels die passen bij jouw project, met behulp van ons enthousiaste team. Zo realiseren we samen een stijlvol en uniek tegelproject.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers