Skip to main content

Tegels Rosmalen, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Breed assortiment aan tegels in Rosmalen bij Marba Tegels

Op zoek naar de perfecte tegels voor jouw project in Rosmalen? Zoek niet verder! Marba Tegels, een gevestigd familiebedrijf, biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige tegels die aan al jouw ontwerp behoeften voldoen. Met onze jarenlange ervaring in de tegelindustrie hebben we een solide reputatie opgebouwd als dé tegelspecialist in Rosmalen en omgeving.

Tegels Rosmalen: Een Familiebedrijf met Passie

Marba Tegels is niet zomaar een tegelwinkel; we zijn een familiebedrijf met een diepe passie voor kwaliteit en service. Als familiebedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om een warme en persoonlijke touch toe te voegen aan elk project. Wanneer je voor Marba Tegels kiest, kies je voor meer dan alleen tegels; je kiest voor een partner die jou van begin tot eind ontzorgt. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke realisatie van je tegelproject staan we voor je klaar met deskundig advies en een luisterend oor.

De Tegelwinkel Keuze in Rosmalen en Omstreken

Marba Tegels is trots op het feit dat we niet alleen een breed scala aan tegel opties aanbieden, maar ook een plek creëren waar klanten inspiratie kunnen opdoen en hun creatieve visie kunnen verwezenlijken. Onze showroom is zorgvuldig ontworpen om een gastvrije sfeer te bieden waarin je rustig kunt rondlopen en ideeën kunt opdoen. Of je nu een particuliere klant bent die op zoek is naar tegels voor thuis of een professional die een groter project aanpakt, Marba Tegels is dé tegelwinkel keuze in Rosmalen en omstreken.

Wacht niet langer en ontdek zelf waarom Marba Tegels de voorkeur is voor tegels in Rosmalen. Laat ons deskundige team jou begeleiden van afspraak tot realisatie, terwijl je kiest uit ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige tegels. Bezoek onze ruime showroom en ervaar de perfecte combinatie van familietraditie, service en kwaliteit. Voor tegels Rosmalen, tegels kopen Rosmalen en de beste tegelwinkel in Rosmalen, ben je bij Marba Tegels aan het juiste adres.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een hecht familiebedrijf met jarenlange ervaring en expertise in de branche. Wij zijn betrokken, enthousiast en vakkundig, en helpen je graag met het realiseren van een uniek tegelproject. Bij ons vind je alles onder één dak: van het sloopwerk tot onze eigen tegelzetters die de tegels komen plaatsen. Ook hebben we korte lijntjes met interieurontwerpers en architecten. Zo wordt jouw tegelproject compleet, met slechts één vertrouwd aanspreekpunt bij Marba Tegels.

Moderne tegels kopen voor Laarbeek

Marba Tegels is een unieke en luxe tegelshowroom vlakbij Laarbeek, met een buitengewone collectie moderne en stijlvolle tegels. Maak een afspraak en kom bij ons langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Met behulp van jouw visie en onze kennis, kunnen we de perfecte tegels vinden voor jouw project.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers