Skip to main content

Tegels Roosendaal, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Exclusieve tegels voor Roosendaal

Ben jij op zoek naar unieke tegels van hoge kwaliteit voor Roosendaal? Bij Marba Tegels vind je een bijzonder assortiment van moderne en stijlvolle tegels uit het midden- en hogere segment.

In onze luxe showroom in Oirschot staat ons team voor je klaar om je te adviseren over het complete plaatje, van kleur tot uitstraling.

Maak een afspraak, en wij maken uitgebreid de tijd om mee te denken over welke tegels perfect aansluiten bij jouw wensen.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Het complete plaatje

Bij Marba Tegels vinden wij het belangrijk dat jouw nieuwe tegels één zijn met de uitstraling van het interieur. Daarom denken wij met je mee over het complete plaatje. In onze showroom vind je dan ook ruimtelijke displays en sfeervolle moodboards, zodat jij onze tegels kunt bekijken in bepaalde sferen en kleurencombinaties.

We geven je advies over hoe bepaalde tegels je ruimte kunnen verrijken. Ons assortiment gaat mee met de laatste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche, zodat je bij ons altijd stijlvolle en moderne tegels kunt kopen voor Roosendaal.

Jouw ontwerp in Virtual Reality

Heb je mooie tegels gevonden, maar kun je je niet zo goed voorstellen hoe ze er nu echt uit komen te zien in de ruimte? Voordat je de tegels werkelijk gaat kopen voor Roosendaal, kun je ze eerst bekijken in een realistische 3D-impressie. Je ziet de tegels in de ruimte, compleet met lichtinval, inrichting en structuur. Je kunt er zelfs vast doorheen lopen, door middel van onze Virtual Reality bril. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een hecht familiebedrijf met alle expertise onder één dak. Als je met ons een tegelproject aangaat, kun je van begin tot eind, sloop tot uitvoering, bij ons terecht. We werken met onze eigen tegelzetters en hebben nauwe contacten met interieurontwerpers en architecten. Daarbij kun je altijd bij ons terecht met vragen en zorgen. Zo blijven de lijntjes kort en word jij ontzorgd tijdens de realisatie van jouw droomtegels!

Tegelshowroom Roosendaal

Als jij een tegelshowroom voor Roosendaal zoekt met een uniek assortiment, dan ben je bij Marba Tegels aan het juiste adres. Bij ons vind je trendy, stijlvolle en moderne tegels en krijg je betrouwbare adviezen. Maak een afspraak en kom langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Met jouw visie en onze expertise realiseren we samen een uniek tegelproject!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers