Skip to main content

Tegels Reusel, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Dé Keuze voor Tegels in Reusel en Omgeving

Stap binnen in de wereld van hoogwaardige tegels bij Marba Tegels, een vertrouwd familiebedrijf. Als dé toonaangevende tegelwinkel in Laarbeek en omliggende gebieden, heten we u van harte welkom om uw tegelzoektocht tot een onvergetelijke ervaring te maken. Of u nu vloertegels, wandtegels of unieke mozaïeken zoekt, bij Marba Tegels streven we ernaar om u kwaliteit en klanttevredenheid te bieden.

Van Eerste Afspraak tot Laatste Afwerking

Bij Marba Tegels begrijpen we de betekenis van het kiezen en plaatsen van tegels als een waardevolle investering in uw woon- of werkomgeving. Om die reden streven we ernaar om u volledig te ontzorgen, vanaf uw eerste contact met ons tot de volledige realisatie van uw project. Ons toegewijde team van deskundigen staat paraat om u gedurende elke fase te begeleiden. We luisteren naar uw wensen, geven advies over de meest geschikte tegelopties die aansluiten bij uw stijl en behoeften, en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Ons familiebedrijf heeft een sterke focus op persoonlijke aandacht die uniek is in zijn soort, en we streven naar niets minder dan uw volledige tevredenheid.

Ontdek Onze Uitgebreide Tegelshowroom nabij Reusel

In onze royale showroom van maar liefst 350 vierkante meter kunt u zich laten inspireren door een uitgebreid aanbod aan tegels die variëren van traditioneel tot eigentijds. Of u nu gaat voor een tijdloze uitstraling, een moderne look of iets daartussenin, bij Marba Tegels vindt u ongetwijfeld de perfecte tegels voor uw ruimte. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u rond te leiden en te assisteren bij het selecteren van de ideale tegelkeuzes. Zo wordt niet alleen uw keuze vereenvoudigd, maar ook verrijkt.

In een notendop, voor hoogwaardige tegels in Reusel en nabije omgeving, hoeft u niet verder te zoeken. Marba Tegels, het familiebedrijf dat zich inzet om u volledig te ontzorgen, biedt een uitgebreide selectie tegels en een persoonlijke ervaring die uw verwachtingen zal overtreffen. Bezoek vandaag nog onze showroom en ontdek de tegels die perfect bij uw volgende project passen. Met Marba Tegels wordt het kopen van tegels in Reusel een waar genoegen.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een hecht familiebedrijf met jarenlange ervaring en expertise in de branche. Wij zijn betrokken, enthousiast en vakkundig, en helpen je graag met het realiseren van een uniek tegelproject. Bij ons vind je alles onder één dak: van het sloopwerk tot onze eigen tegelzetters die de tegels komen plaatsen. Ook hebben we korte lijntjes met interieurontwerpers en architecten. Zo wordt jouw tegelproject compleet, met slechts één vertrouwd aanspreekpunt bij Marba Tegels.

Moderne tegels kopen voor Reusel

Marba Tegels is een unieke en luxe tegelshowroom vlakbij Reusel, met een buitengewone collectie moderne en stijlvolle tegels. Maak een afspraak en kom bij ons langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Met behulp van jouw visie en onze kennis, kunnen we de perfecte tegels vinden voor jouw project.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers