Skip to main content

Tegels Oss, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Moderne tegels kopen Oss

Zoek jij een moderne tegelshowroom in Oss met een luxueuze, unieke collectie? Marba Tegels in Oirschot is vlakbij Oss en heeft een ruim assortiment aan tegels voor Oss uit het midden- en hogere segment.

Onze kleinschalige, luxe showroom laat de sfeer en de kwaliteit van onze tegels goed zien, zodat jij zorgvuldig kunt kiezen voor de perfecte tegels voor jouw interieur.

Maak een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om met je mee te denken voor jouw unieke tegelproject.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Bezoek de showroom

De sfeer en uitstraling van je nieuwe tegels zijn net zo belangrijk als de vorm en de kleur. Daarom laten we bij Marba Tegels zien hoe onze tegels jouw interieur kunnen verrijken.

In onze showroom zie je zorgvuldig samengestelde moodboards en kun je voorbeelden van onze tegels in context bekijken. Ons unieke assortiment volgt de laatste trends en ontwikkelingen van de tegelbranche. Zo kun jij buitengewone tegels voor Oss vinden die perfect passen bij jouw wensen.

Het totaalplaatje in Virtual Reality

Naast moodboards, kun je jouw persoonlijke ontwerp ook alvast bekijken in onze showroom. Dat doen we door middel van 3D-impressies en Virtual Reality.

We maken een 3D impressie van jouw ruimte met de gekozen tegels, zodat je goed kunt zien hoe ze er werkelijk bij komen te liggen. De 3D-impressie is compleet met inrichting, structuren en verlichting. Daarbij kun je ook alvast door de ruimte heenlopen, met onze VR-bril.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Bij Marba Tegels kun je gebruik maken van onze expertise en ervaring, en wordt jij compleet ontzorgd tijdens de realisatie van jouw tegelproject. Wij zijn een hecht familiebedrijf, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Bij ons vind je alles onder één dak: van slopen tot het plaatsen van de tegels door onze eigen tegelzetters. Daarnaast hebben we nauwe contacten met interieurontwerpers en architecten. Zo houden we de lijntjes kort en heb jij slechts één aanspreekpunt waar je altijd terecht kunt.

Tegels kopen in Oss

Benieuwd geworden naar onze collectie? Maak een afspraak en kom langs in onze luxe showroom. Ons team staat dan voor je klaar om je te adviseren met een persoonlijk adviesgesprek. Marba Tegels is een unieke tegelshowroom in de buurt van Oss, waar jij dé perfecte tegels vindt die je zoekt voor jouw interieur.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers