Skip to main content

Tegels Nuenen, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Unieke tegels voor Nuenen

Om unieke en chique tegels te kopen vlakbij Nuenen, ben je bij Marba Tegels aan het juiste adres. In onze luxe showroom vind je een unieke collectie van moderne en stijlvolle tegels.

Ons team denkt met je mee over het complete plaatje, van ontwerp tot realisatie. Met onze tegels uit het midden- en hogere segment kun je een uniek tegelproject creëren, met behulp van ons. In onze tegelshowroom niet ver van Nuenen, vind je geheid de tegels die je zoekt voor jouw interieur!

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Sfeervolle showroom

Bij Marba Tegels bieden we niet alleen mooie tegels van kwaliteit, we vinden het ook belangrijk dat onze tegels één worden met je interieur. In onze showroom vind je sfeervolle moodboards en displays. We laten je zien hoe onze tegels een ruimte kunnen verrijken en nemen uitgebreid de tijd voor je.

Ons assortiment bestaat uit tegels die meegaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Zo vind je altijd de mooiste tegels die precies passen bij jouw interieur.

Jouw ontwerp in Virtual Reality

Wil jij direct een goede indruk krijgen van hoe jouw nieuwe tegels voor Nuenen eruit komen te zien in je interieur? In onze showroom maken wij gebruik van Virtual Reality en 3D-modellen om jou een impressie te geven van onze tegels.

Bekijk de tegels in een 3D-versie van jouw interieur, compleet met verlichting en inrichting. Of loop zelfs alvast door de nieuwe ruimte heen met onze VR-bril. Zo weet jij zeker dat je de juiste tegels gaat kopen voor Nuenen.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Bij Marba Tegels word jij ontzorgd in het realiseren van jouw unieke tegelproject. Ons familiebedrijf heeft alles onder één dak: van slopen tot ontwerp, advies tot uitvoering. Met onze brede expertise staan we voor je klaar tijdens het hele proces. Wij hebben onze eigen ervaren tegelzetters in huis en werken nauw samen met interieurontwerpers en architecten. Zo blijven de lijntjes kort en kun jij altijd gewoon bij ons terecht met al je vragen en ideeën.

Tegelshowroom in de buurt van Nuenen

Bij Marba Tegels in Oirschot nemen wij uitgebreid de tijd voor je, om de perfecte tegels te zoeken voor jouw interieur. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Maak een afspraak en krijg een persoonlijk en betrouwbaar adviesgesprek. Zo kunnen we samen een bijzonder tegelproject realiseren!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers