Skip to main content

Tegels Hilvarenbeek, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Luxe tegelshowroom Hilvarenbeek

Ben jij op zoek naar unieke tegels voor Hilvarenbeek uit het midden- en hogere segment? Marba Tegels heeft een exclusief assortiment met moderne en stijlvolle tegels voor een chic interieur.

Met onze expertise en ervaring denken we graag met je mee over jouw unieke tegelproject. We geven je advies en zijn er voor je van het begin tot eind van het project. Zo kun je de juiste tegels kopen voor jouw interieur in Hilvarenbeek.

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Sfeervolle showroom

In onze ruim opgezette, sfeervolle showroom in Oirschot vind je moodboards en displays waarop je goed kunt zien hoe onze tegels jouw interieur kunnen verrijken. Onze collectie kwaliteitstegels bestaat uit de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de tegelbranche.

Bij Marba Tegels zijn sfeer en uitstraling net zo belangrijk als vorm en kleur van de tegels. Daarom willen wij je graag laten zien wat de mogelijkheden zijn in onze luxe tegelshowroom vlakbij Hilvarenbeek.

Bekijk je tegels in Virtual Reality

Bij Marba Tegels maken we gebruik van 3D-visualsatie en Virtual Reality, om jouw tegelontwerp tot leven te brengen. Bekijk je gekozen tegels alvast in jouw interieur, gewoon vanuit de showroom. De 3D-impressie is compleet met structuur en inrichting. Je kunt ook alvast door je interieur met de nieuwe tegels voor Hilvarenbeek heenlopen, door middel van onze VR-bril.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een hecht familiebedrijf, waar alle expertise onder één dak te vinden is. Wij adviseren je niet alleen op het gebied van tegels, maar kijken met je mee naar naar het complete plaatje. We zijn er voor je van sloop tot realisatie en zorgen ervoor dat de tegels perfect aansluiten op jouw interieur.

We werken met onze eigen tegelzetters en hebben nauw contact met interieurontwerpers en architecten. Zo blijven de lijntjes kort en kun je gewoon bij ons terecht met al je vragen!

Moderne tegels kopen Hilvarenbeek

Maak een afspraak en word ontvangen in onze showroom in Oirschot door ons enthousiaste team. Samen gaan we ervoor zorgen dat je de perfecte nieuwe tegels vindt en ze één worden met je interieur. Kom langs voor een betrouwbaar en persoonlijk adviesgesprek, en ervaar het zelf!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers