Skip to main content

Tegels Goirle, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Luxe tegelshowroom in Goirle

Wil jij moderne tegels kopen, niet ver van Goirle? Bij Marba Tegels in Oirschot vind je een uniek assortiment stijlvolle tegels voor Goirle van hoge kwaliteit.

Ons team geeft je advies en denkt met je mee, zodat jij een modern interieur kunt realiseren met onze tegels. Kwaliteit, expertise en persoonlijk aandacht staan bij ons voorop. Zo kunnen we samen met jou een uniek tegelproject creëren!

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Stijlvolle showroom

Bij ons vind je geen enorme stellages met stapels tegels, maar een stijlvolle en luxe showroom met moodboards en displays. Wij laten onze collectie tegels voor Goirle aan je zien, compleet met sfeer en kleur.

Ons assortiment volgt de laatste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche, zodat jij moderne en trendy tegels kunt kopen voor Goirle die precies passen bij jouw interieur.

Het totaalplaatje in Virtual Reality

Wil je direct kunnen zien hoe jouw nieuwe tegels eruit komen te zien in je interieur? Bij Marba Tegels maken we gebruik van 3D-impressies en Virtual Reality, om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven van het totaalplaatje. Je ziet de nieuwe tegels in jouw ruimte, compleet met inrichting en lichtinval. Met de VR-bril loop je er zelfs alvast doorheen, gewoon vanuit de showroom!

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels ontzorgt jou volledig tijdens het uitvoeren van jouw unieke tegelproject. Wij zijn een hecht familiebedrijf waar alles onder één dak te vinden is. We geven je advies over onze tegels, hebben onze eigen tegelzetters en werken samen met interieurontwerpers en architecten. Zo heb jij slechts één aanspreekpunt en wordt jouw tegelproject van begin tot eind perfect uitgevoerd!

Vind jouw tegels voor Goirle

Zoek jij een kleinschalige tegelshowroom vlakbij Goirle met tegels van hoge kwaliteit? Bij Marba Tegels vind je een unieke collectie moderne en stijlvolle tegels. Maak een afspraak en kom langs in onze luxe showroom in Oirschot en krijg een persoonlijk adviesgesprek.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers