Skip to main content

Tegels Geldrop, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Chique tegels kopen Geldrop

Zoek jij een moderne tegelshowroom niet ver van Geldrop met tegels van hoge kwaliteit? Bij Marba Tegels in Oirschot vind je een uniek assortiment met alleen maar tegels uit het midden- en hoge segment.

Wij adviseren je en zijn er voor je tijdens het creëren van een buitengewoon tegelproject. Bij ons geen onoverzichtelijke stellages, maar een luxe showroom met trendy tegels. Bij Marba Tegels vind je de elegante kwaliteitstegels die helemaal aansluiten bij de uitstraling van jouw interieur.

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Stijlvolle showroom

Bij Marba Tegels vinden we het belangrijk dat jouw tegels voor Geldrop één moeten zijn met jouw interieur. In onze showroom laten we je stijlvolle moodboards en displays zien, zodat je een duidelijke indruk krijgt van de sfeer en uitstraling van onze tegels.

Onze collectie gaat altijd mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Zo vind je bij ons unieke en moderne tegels voor Geldrop die passen bij jouw smaak en stijl.

Zie jouw nieuwe tegels in 3D

Door gebruik te maken van Virtual Reality en realistische 3D-impressies kunnen wij je laten zien hoe onze tegels écht in je interieur passen. Bekijk tegels die je hebt gekozen in een compleet 3D-ontwerp, met inrichting, structuren en verlichting.

Je kunt zelfs alvast door de ruimte heenlopen met behulp van Virtual Reality. Zo komt jouw tegelproject tot leven, gewoon vanuit onze showroom! Dat maakt het extra makkelijk om de juiste tegels te kopen voor jouw project in Geldrop.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een hecht familiebedrijf waar alle expertise onder één dak te vinden is. Wij zijn er voor je gedurende het hele proces, van slopen tot het plaatsen van de nieuwe tegels in Geldrop. We hebben onze eigen tegelzetters in huis en onderhouden korte lijntjes met interieurontwerpers en architecten. Jij wordt ontzorgd, en hebt slechts één betrouwbaar aanspreekpunt tijdens het project. Wij zijn betrokken en enthousiast en werken graag met je mee aan een uniek tegelproject!

Luxe tegelshowroom Geldrop

Marba Tegels biedt je een unieke collectie, uitstekende service en betrouwbaar advies. Bij ons kun je jouw perfecte tegels vinden die helemaal naar jouw smaak zijn. Maak een afspraak en kom langs voor een persoonlijk adviesgesprek. We helpen je graag met het realiseren van jouw droomtegels!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers