Skip to main content

Tegels Bladel, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Luxe tegelshowroom in Bladel

Wil jij unieke tegels kopen in de buurt van Bladel en wil je de keuze hebben uit een modern assortiment van hoge kwaliteit? Op een half uurtje rijden vind je Marba Tegels in Oirschot, een kleinschalige, luxe tegelzaak met een unieke collectie tegels.

Bij ons staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Ons team neemt uitgebreid de tijd om met je mee te denken en de perfecte tegels voor Bladel te vinden!

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Sfeervolle showroom

Bij Marba Tegels kijken we verder dan alleen de tegels. Wij vinden het net zo belangrijk dat onze tegels passen bij de sfeer en uitstraling die je zoekt voor jouw interieur. Daarom vind je in onze showroom zorgvuldig samengestelde moodboards en displays, waar onze stijlvolle tegels goed tot hun recht komen.

Onze collectie volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de tegelbranche. Zo vind jij bij Marba Tegels de mooiste tegels voor Bladel die passen bij jouw interieur.

Jouw ontwerp in Virtual Reality

Breng jouw ontwerp met je gekozen tegels tot leven, direct in onze showroom. Wij maken een 3D-impressie van jouw nieuwe tegels in de ruimte waar je ze wilt plaatsen, compleet met inrichting en verlichting. Zo kun je goed zien wat de tegels met de ruimte doen. Je kunt er zelfs alvast doorheen lopen, door middel van onze Virtual Reality bril.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Bij Marba Tegels vind jij alles onder één dak voor het realiseren van jouw unieke tegelproject. Bij ons hechte familiebedrijf zijn we er gedurende het hele proces: van slopen tot ontwerp, advies tot uitvoering. Wij hebben onze eigen ervaren tegelzetters in huis en hebben nauwe banden met interieurontwerpers en architecten. Zo blijven de lijntjes kort en kun jij gewoon bij ons terecht met al je vragen.

Tegels kopen voor Bladel

Als jij een luxe tegelshowroom zoekt vlakbij Bladel, dan ben je bij Marba Tegels aan het juiste adres. Maak een afspraak en ons team staat voor je klaar voor een persoonlijk en betrouwbaar adviesgesprek. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de perfecte tegels en jouw unieke tegelproject gaan realiseren!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers