Skip to main content

“Kunststof wandpanelen, maar jullie verkopen toch tegels?”

Klopt, dat doen we zeker en mooie tegels ook! Maar we zouden Marba Tegels niet zijn als we niet continu op zoek zijn naar mooie nieuwigheden waarmee we onze klant, jij dus, kunnen verrassen. Stilstaan zit niet zo in onze aard zullen we maar zeggen.

Dus zie hier, de kunststof wandpanelen, lijsten, ornamenten en plinten van Orac Decor. Als je ons volgt op social media heb je deze de afgelopen tijd ongetwijfeld al eens voorbij zien komen, want wij zijn fan van deze alleskunners. Daarnaast is het ook een familiebedrijf pur sang en dat zien we natuurlijk graag.

Orac Decor

Orac Decor vindt zijn oorsprong in het Belgische Oostende en is ontstaan vanuit hun passie voor interieurdecoratie. Al meer dan 40 jaar ontwikkelen en produceren zij decoratieve producten voor het interieur en met succes. Hun quote  “Waar de meeste mensen een kale muur zien, zien wij een blanco canvas.” zegt dan ook alles. En precies dit is wat je doet met deze te gekke materialen. Je maakt er je interieur net even anders mee.  Daarnaast zijn de producten 100% CO2-neutraal en 100% veilig. Ook niet geheel onbelangrijk toch als het om jouw “thuis” gaat.

“Wat kan ik er dan allemaal mee?”

Ik hoor je denken “Klinkt top allemaal, maar wat kan ik er dan allemaal mee?”. Nou, de vraag is eerder “wat niet!”. De materialen zijn waterbestending, lichtgewicht en laten zich heel eenvoudig verwerken. Maar dat is niet alles, komt ’ie:

  • Binnen en buiten toepasbaar!
  • Direct overschilderbaar en wordt blanco aangeleverd. Alle kleuren zijn dus mogelijk.
  • Sommige varianten zijn flexibel en te verwerken op ronde oppervlakten
  • Worden vervaardigd uit geavanceerde materialen
  • Schokbestendig
  • Multifunctioneel
  • Termietresistent

Je ziet het, we hebben niets teveel gezegd. Je kunt er echt alle kanten mee op, van woonkamer tot badkamer, van het plafond en tot aan de overkapping.

En pssst, mocht je zelf niet zo handig zijn, wij kunnen de materialen ook voor je verwerken en laten spuiten door een professionele spuiterij(Cogeco) Geen probleem. Ook hierin adviseren en ontzorgen we je graag helemaal.

Kijk hier maar eens voor wat inspiratie en eindplaatjes. Maar op eigen risico, daarna wil jij dit ook in jouw interieur. 😉

Need we say more!

T: +31 499 21 6 5 01
E: info@marbategels.nl