Skip to main content

Tegels Veldhoven, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Kleinschalige tegelwshowroom in Veldhoven

Tegels van hoge kwaliteit, in een luxe tegelshowroom vlakbij Veldhoven. Dat is Marba Tegels, met een stijlvolle showroom in Oirschot. Bij ons vind je een unieke collectie tegels uit het midden- en hoge segment. Onze tegels zijn modern, elegant en van een hoog kaliber.

Daarnaast krijg je bij ons uitgebreid advies over welke tegels bij jouw interieur passen. Dus ben jij op zoek naar bijzondere tegels in Veldhoven? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Luxe showroom

Bij Marba Tegels vind je geen onoverzichtelijke stapels tegels, maar sfeervolle moodboards en voorbeelden van hoe onze tegels eruit kunnen zien in jouw interieur. In onze kleinschalige showroom wordt je meegenomen in de kleur, structuur, sfeer en uitstraling van onze unieke tegels.

Ons assortiment gaat mee met de trends in de tegelbranche en volgt de nieuwste ontwikkelingen. Wij denken graag met je mee over hoe jouw nieuwe tegels je interieur kunnen verrijken.

Complete impressie met Virtual Reality

Met Virtual Reality en 3D-impressies kunnen wij jouw nieuwe tegelproject tot leven laten komen, direct in de showroom. Door jouw gekozen tegels te bekijken in 3D krijg je een realistisch beeld van de structuur, grootte en ambiance. Je ziet de tegels in jouw ruimte, compleet met verlichting en inrichting. Met onze VR-bril kun je zelfs alvast door de ruimte heen bewegen.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Bij Marba Tegels vind je alles onder één dak, van slopen tot realisatie. Wij zijn een hecht familiebedrijf met alle expertise in huis om voor jou een uniek tegelproject te creëren. Wij werken met onze eigen, ervaren tegelzetters en hebben korte lijntjes met interieurontwerpers en architecten. Zo heb jij slechts één vertrouwd aanspreekpunt waar je terecht kun met al je zorgen.

Tegels kopen in Veldhoven

Dus wil jij graag tegels kopen vlakbij Veldhoven met een moderne en buitengewone uitstraling? Bij Marba Tegels in Oirschot vind jij de mooiste tegels voor Veldhoven passend bij jouw smaak of interieur. Maak een afspraak en kom langs voor een persoonlijk en betrouwbaar adviesgesprek. Zo kunnen we samen een uniek tegelproject realiseren.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers