Skip to main content

Tegels Valkenswaard, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Unieke tegels kopen Valkenswaard

Ben jij op zoek naar een tegelshowroom in Valkenswaard met een assortiment dat je nergens anders vindt? Marba Tegels in Oirschot is vlakbij Valkenswaard en heeft een unieke collectie tegels uit het hogere en middensegment.

Bij ons vind je tegels met een exclusief karakter om jouw interieur een moderne look te geven. Maak gebruik van onze expertise en creëer een uniek tegelproject bij Marba Tegels!

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Luxe showroom

Marba Tegels heeft een kleinschalige, maar luxe showroom waar je in alle rust inspiratie kunt opdoen voor jouw nieuwe tegels voor Valkenswaard. Bij ons geen overvolle stellages, maar sfeervolle moodboards en zorgvuldig uitgestalde voorbeelden.

Zo kun je meteen zien hoe onze tegels eruit zien in een bepaalde sfeer of interieur. Onze kwaliteitstegels gaan mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Je kunt er dan ook een stijlvol en modern interieur mee verrijken.

Zie jouw ontwerp in 3D

Wil je nog beter zien hoe de tegels er werkelijk uit komen te zien? Met behulp van complete 3D-impressies met inrichting en de gekozen tegels, krijg je meteen in onze showroom een beeld van het ontwerp. Loop ook alvast eens door de ruimte heen met onze Virtual Reality bril. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt als je tegels gaat kopen voor Valkenswaard.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Bij familiebedrijf Marba Tegels zit alle expertise onder één dak. Wij adviseren je, helpen je met een ontwerp en kijken naar het complete plaatje. We hebben onze eigen tegelzetters in huis en hebben nauwe contacten met interieurontwerpers en architecten. Zo zijn wij er van sloop tot de realisatie van jouw nieuwe tegels. Jij hebt slechts één aanspreekpunt en kan altijd bij ons terecht met je wensen en vragen.

Tegelshowroom Valkenswaard

Dus ben jij klaar voor nieuwe, exclusieve tegels die precies passen in jouw interieur? Marba Tegels geeft je betrouwbaar advies en heeft tegels van de hoogste kwaliteit. Maak een afspraak en kom eens langs in onze luxe showroom, waar onze medewerkers je een persoonlijk adviesgesprek geven. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers