Skip to main content

Tegels Uden, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Moderne tegelshowroom in Uden

Marba Tegels is een luxe tegelshowroom vlakbij Uden, met een uniek assortiment tegels van hoge kwaliteit. In onze kleinschalige showroom in Oirschot word je met enthousiasme en expertise ontvangen en denken we met je mee over het creëren van een persoonlijk tegelproject.

We hebben stijlvolle tegels uit het midden- en hoge segment. Zo vind jij bij ons de perfecte tegels voor jouw interieur in Uden.

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Luxe showroom

Bij Marba Tegels vinden we het belangrijk dat onze tegels niet alleen van kwaliteit zijn, maar ook goed aansluiten op jouw smaak en interieur. In onze luxe showroom geen onoverzichtelijke stellages, maar stijlvolle displays en moodboards die laten zien hoe onze tegels staan.

Onze collectie volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Zo kun jij tegels kopen voor jouw interieur in Uden met een moderne en unieke uitstraling.

Bekijk jouw tegels in Virtual Reality

Breng jouw ontwerp tot leven, gewoon vanuit de showroom, met Virtual Reality en 3D-impressies. Wij willen jou graag een zo compleet mogelijk beeld geven van hoe onze tegels jouw interieur verrijken. Zo kun je de compleet ingerichte ruimte alvast zien met de gekozen tegels in 3D. Je kunt zelf alvast door de ruimte heenlopen met onze VR-bril. Zo weet je zeker dat je de juiste tegels kiest voor jouw ruimte in Uden.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een hecht familiebedrijf waar alle expertise onder één dak te vinden is. Wij zijn er voor je gedurende het hele proces, van slopen tot het plaatsen van de nieuwe tegels. We werken met onze eigen tegelzetters en hebben korte lijntjes met interieurontwerpers en architecten. Jij wordt ontzorgd, en hebt slechts één, betrouwbaar aanspreekpunt. Wij zijn betrokken en enthousiast en werken graag met je mee aan een uniek tegelproject.

Unieke tegels kopen in Uden

Dus zoek jij een moderne, kleinschalige tegelshowroom in de buurt van Uden? Marba Tegels biedt je een unieke collectie, uitstekende service en betrouwbaar advies. Maak een afspraak en kom langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Zo realiseren we samen met jou een stijlvol tegelproject.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers