Skip to main content

Tegels Tilburg, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Unieke tegelshowroom in Tilburg

Wil jij unieke tegels kopen in Tilburg en wil je de keuze hebben uit een luxueuze, moderne collectie? Bij Marba Tegels in Oirschot vind je een mooi assortiment aan tegels uit het midden- en hoge segment. In onze kleinschalige showroom staat sfeer en kwaliteit voorop en krijg je een impressie van welke tegels bij jou passen. Maak een afspraak en ons team neemt uitgebreid de tijd om met je mee te denken over de perfecte tegels voor jouw project in Tilburg.

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Modern assortiment

Bij Marba Tegels kijken wij verder dan alleen de tegel. Bij ons zijn sfeer en uitstraling net zo belangrijk als vorm en kleur. In onze showroom vind je zorgvuldig samengestelde moodboards en voorbeelden van hoe onze tegels een ruimte kunnen verrijken. Ons unieke assortiment gaat mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelwereld.

Zo kun je bij Marba Tegels buitengewone tegels voor Tilburg vinden die perfect passen in jouw interieur.

Jouw ontwerp komt tot leven

Breng jouw nieuwe tegels tot leven, direct in onze showroom. Met Virtual Reality en 3D-impressies geven wij je een zo compleet mogelijk beeld van onze tegels. Je ziet meteen hoe de tegels in de ruimte liggen en welke sfeer ze creëren. Het 3D-ontwerp is compleet met verlichting, structuur en inrichting. Je kunt met onze VR-bril er zelfs alvast doorheen lopen.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Bij Marba Tegels word jij ontzorgd in het realiseren van jouw unieke tegelproject. Bij ons hechte familiebedrijf vind je alles onder één dak: van slopen tot ontwerp, advies tot uitvoering. Ons team zit vol expertise en staat voor je klaar gedurende het hele proces. Wij hebben onze eigen ervaren tegelzetters in huis en hebben nauwe banden met interieurontwerpers en architecten. Zo blijven de lijntjes kort en kun jij gewoon bij ons terecht met al je vragen.

Tegels kopen in Tilburg

Zoek jij een tegelshowroom vlakbij Tilburg met een uniek en modern assortiment? Dan ben je bij Marba Tegels in Oirschot aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk en eerlijk adviesgesprek. Maak een afspraak of neem eens een kijkje in onze showroom en vind de juiste tegels voor jouw interieur.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers