Skip to main content

Tegels Sint-Oedenrode, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Unieke tegels voor Sint-Oedenrode

Ben jij toe aan nieuwe tegels en zoek je een luxe tegelshowroom in de buurt van Sint-Oedenrode? Wij stellen ons exclusieve assortiment van tegels voor Sint-Oedenrode graag aan je tentoon in onze showroom in Oirschot.

Wij hebben een selectie gemaakt uit de mooiste tegels uit het midden- en hoge segment en we helpen je graag met jouw keuze. Zo kunnen we jouw unieke tegelproject realiseren van begin tot eind.

Maak een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Tegels voor een modern interieur

Wij brengen interieurdesign en tegelwerk samen door mee te denken over het totaalplaatje. In onze showroom geen onoverzichtelijke stellages vol tegels, maar sfeervolle moodboards en voorbeelden van hoe onze unieke tegels een ruimte vullen. Bij ons is de uitstraling van de tegels net zo belangrijk als het vakwerk.

Onze collectie tegels gaat mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelwereld. Zo vind je bij ons altijd moderne en bijzondere tegels voor een buitengewoon interieur.

Jouw tegels in Virtual Reality

Wil je meteen zicht hebben op hoe jouw tegels de sfeer en cohesie van jouw ruimte beïnvloeden? Bij een bezoek aan onze showroom kunnen we gebruik maken van Virtual Reality en 3D-ontwerp. Zo kunnen we jouw tegels tot leven laten komen, direct in de winkel. Voordat je tegels gaat kopen voor Sint-Oedenrode, kun je alvast door jouw ruimte met nieuwe tegels heenlopen met onze VR-bril. Wij laten je een zorgvuldige 3D-visualisatie zien, compleet met inrichting en verlichting. Zo weet je zeker dat je de juiste tegels kiest voor jouw project.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Bij Marba Tegels is alle expertise onder één dak te vinden. Wij zijn er voor je in het gehele proces, van slopen tot realisatie. Wij adviseren je over materialen, kleuren, en praktische zaken. Zo werken we met onze eigen tegelzetters en hebben we korte lijntjes met professionele interieurontwerpers. Zo word jij ontzorgd en kun je terecht bij slechts één aanspreekpunt met al je vragen en zorgen.

Tegels kopen in Sint-Oedenrode

Bij ons familiebedrijf kun je rekenen op een persoonlijke aanpak en betrouwbaar advies. Je kunt direct een afspraak maken of eens langskomen in onze kleinschalige, luxe tegelshowroom vlakbij Sint-Oedenrode. Met jouw visie en onze expertise kunnen we samen een uitzonderlijk project met prachtige tegels realiseren.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers