Skip to main content

Tegels Noord-Brabant, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Welkom bij Marba Tegels: Jouw Tegelwinkel in Noord-Brabant

Bent u op zoek naar hoogwaardige tegels in Noord-Brabant? Zoek niet verder! Marba Tegels verwelkomt u in onze uitgebreide showroom, waar kwaliteit en service samenkomen. Als een trots familiebedrijf hebben we meer dan twee decennia ervaring in het leveren van tegeloplossingen die zowel esthetisch indrukwekkend als duurzaam zijn. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste tegels een cruciaal aspect is van elk bouw- of renovatieproject, en daarom zijn wij hier om u volledig te ontzorgen, vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke realisatie.

Een Overvloed aan Keuze: Tegels Kopen in Noord-Brabant

Onze ruime showroom van maar liefst 350m² is uw one-stop bestemming voor tegels in Noord-Brabant. Of u nu op zoek bent naar prachtige keramische vloertegels, elegante wandtegels of sfeervolle mozaïektegels, wij hebben een uitgebreide collectie waaruit u kunt kiezen. Bij Marba Tegels geloven we dat het vinden van de perfecte tegels een plezierige ervaring moet zijn, en ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het verkennen van verschillende stijlen en kleuren tot het verstrekken van technisch advies, we zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt die perfect past bij uw project.

Tegelwinkel Noord-Brabant: Jouw Partner in Tegeloplossingen

Als uw betrouwbare partner voor tegeloplossingen in Noord-Brabant, willen we u niet alleen voorzien van hoogwaardige tegels, maar u ook ontzorgen gedurende het hele proces. Onze klantgerichte benadering betekent dat we u begeleiden vanaf het eerste gesprek, waar we luisteren naar uw behoeften en visie, tot aan de realisatie van het project. Of u nu een renovatie van uw badkamer plant, een nieuwe keukenvloer wilt of een hele woning opnieuw wilt betegelen, wij staan voor u klaar. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om uw project tot een succes te maken.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Ontdek de Perfecte Tegels in Noord-Brabant

Bij Marba Tegels zijn we gepassioneerd door tegels en toegewijd aan het overtreffen van uw verwachtingen. Als dé tegelwinkel in Noord-Brabant die u kunt vertrouwen, nodigen we u uit om onze showroom te bezoeken en de vele mogelijkheden te ontdekken die we te bieden hebben. Ervaar de combinatie van kwaliteit, service en ontzorging die ons onderscheidt. Kies Marba Tegels voor tegels die uw ruimtes transformeren en een blijvende indruk achterlaten.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers