Skip to main content

Tegels Meierijstad, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Welkom bij Marba Tegels: Jouw Tegelwinkel in Meierijstad

Bent u op zoek naar hoogwaardige tegeloplossingen in de regio Meierijstad? Zoek niet verder! Marba Tegels, een toonaangevende tegelwinkel in Meierijstad, verwelkomt u met een uitgebreid assortiment tegels die perfect passen bij uw stijl en behoeften. Als een gevestigd familiebedrijf begrijpen we het belang van kwaliteit en service. Onze collectie omvat een verscheidenheid aan stijlen, kleuren en materialen, zodat u zeker de ideale tegel zult vinden voor elke ruimte.

Tegels Kopen Meierijstad: Ontzorgd van Afspraak tot Realisatie

Bij Marba Tegels streven we ernaar om u volledig te ontzorgen, vanaf het allereerste contact tot het moment van realisatie. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Of u nu advies nodig heeft over welke tegels het beste passen bij uw interieur, of hulp wenst bij het maken van een weloverwogen beslissing, wij staan voor u klaar. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en een op maat gemaakte aanpak. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we werken hard om ervoor te zorgen dat uw tegels ervaring moeiteloos en plezierig is.

Bezoek Onze Ruime Tegelshowroom in Meierijstad

Bij Marba Tegels geloven we dat het kiezen van de perfecte tegels een ervaring op zich moet zijn. Daarom nodigen we u graag uit om onze ruime showroom van maar liefst 350 vierkante meter te bezoeken. Hier kunt u onze uitgebreide collectie tegels in levendige details bekijken. Onze showroom biedt inspiratie en stelt u in staat om de textuur, kleuren en designs van de tegels in persoon te ervaren. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te begeleiden en te adviseren, mocht u dat wensen. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw badkamer, keuken, woonkamer of buitenruimte, u zult zeker geïnspireerd raken door ons diverse aanbod.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Breed assortiment Tegels Meierijstad

Bij Marba Tegels combineren we de charme van een familiebedrijf met een moderne aanpak en expertise. We begrijpen de unieke behoeften van onze klanten in Meierijstad en streven ernaar om aan die behoeften te voldoen met ons uitgebreide assortiment, persoonlijke aandacht en naadloze dienstverlening. Als u op zoek bent naar tegels in Meierijstad, bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze showroom vandaag nog en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het transformeren van uw ruimte met prachtige tegels.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers