Skip to main content

Tegels Helmond, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Buitengewone tegels voor Helmond

Als jij eens iets anders wil zien dan in al die andere tegelshowroom, kom dan de unieke collectie tegels bekijken van Marba Tegels in Oirschot. In onze luxe showroom vind je moderne tegels voor Helmond uit het hogere en middensegment.

Als je tegels gaat kopen voor Helmond, wil je natuurlijk dat ze perfect aansluiten bij de rest van de ruimte. Daarom kunnen wij je daarin adviseren. Het complete plaatje moet immers kloppen!

Dus zoek jij een kleinschalige tegelshowroom vlakbij Helmond met een bijzondere collectie? Maak dan een afspraak of kom eens een kijkje nemen bij Marba Tegels.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Het complete plaatje

De sfeer en uitstraling van je nieuwe tegels zijn net zo belangrijk als de kleur en vorm. Daarom kijken we bij Marba Tegels samen met jou naar het complete plaatje. In onze showroom geen onoverzichtelijke stapels tegels, maar moodboards en stellages waarin jij onze tegels goed kunt bekijken in een sfeervolle ruimte.

Ons assortiment gaat altijd mee met de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen uit de tegelbranche, met de beste technieken en de mooiste materialen.

Jouw ontwerp komt tot leven

Voordat je je gekozen tegels gaat kopen voor Helmond, kun je ze ook nog eerst bekijken in 3D en Virtual Reality, gewoon bij ons in de showroom. Wij laten zo jouw tegelontwerp tot leven komen. Je kunt de tegels vast bekijken in een 3D-impressie, compleet met inrichting en sfeer, of loop alvast eens door de ruimte heen door middel van onze VR-bril. Zo krijg je een zo compleet mogelijk beeld van hoe jouw tegels erbij komen te liggen.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Bij Marba Tegels vind je alle expertise onder één dak: van slopen tot ontwerp, advies tot realisatie. Wij zijn een hecht familiebedrijf, waar we samenwerken om jouw unieke tegelproject tot leven te laten komen. Geen gedoe met allerlei tussenpersonen: wij hebben onze eigen tegelzetters, en nauw contact met interieurontwerpers en architecten. Zo word jij ontzorgd en houden wij de lijntjes kort. Je hebt slechts één aanspreekpunt, waar je altijd terecht kunt met vragen en ideeën.

Tegelshowroom vlakbij Helmond

Bezoek onze luxe showroom in Oirschot en vind de perfecte tegels voor jouw project. Je kunt het beste een afspraak maken, zodat wij alle tijd kunnen nemen om jou hierbij te helpen. Bij ons krijg je direct een persoonlijk en eerlijk adviesgesprek. Zo zorgen we ervoor dat jij jouw droomtegels krijgt!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers