Skip to main content

Tegels Deurne, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Unieke tegels voor Deurne

Ben jij op zoek naar unieke tegels in Deurne van hoge kwaliteit? Marba Tegels heeft een zorgvuldig geselecteerde collectie van moderne, bijzondere tegels uit het hoge en middensegment.

Bij ons staat het complete plaatje voorop. Je nieuwe tegels moeten het geheel van je badkamer, keuken of buitenruimte compleet maken. Daarom adviseren wij je graag in onze luxe showroom en zoeken we samen met jou naar de perfecte tegels.

Je vindt ze in onze kleinschalige en luxe tegelshowroom vlakbij Deurne. Maak een afspraak, of kom je eens oriënteren in onze showroom!

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Het complete plaatje

Jouw nieuwe tegels moeten één worden met het interieur. Bij Marba Tegels vinden wij het belangrijk om je niet alleen te adviseren over de tegels, maar ook over de sfeer en uitstraling die ze brengen naar de ruimte. Onze luxe showroom heeft daarom allerlei sfeervolle moodboards en voorbeelden van hoe de tegels er écht uit komen te zien in je interieur.

Ons assortiment heeft unieke tegels die meegaan met de laatste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Zo kun je bij ons tegels kopen vlakbij Deurne met een bijzondere en moderne look.

3D en Virtual Reality

Daarbij kun je jouw ontwerp met onze tegels alvast in 3D bekijken, direct in onze showroom. Wij maken gebruik van 3D-impressies en een Virtual Reality bril, om jou een zo’n compleet mogelijk beeld te geven van onze producten. Je ziet de gekozen tegels alvast in de ruimte, compleet met inrichting en verlichting.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een hecht familiebedrijf, waar jarenlange ervaring in de branche en een moderne kijk daarop samenkomen. Je vindt bij ons alles onder één dak: van slopen tot een nieuw ontwerp, kleuradviezen tot realisatie. Wij hebben onze eigen tegelzetters in huis en hebben korte lijntjes met interieurontwerpers en architecten. Zo word jij ontzorgd tijdens het creëren van jouw unieke tegelproject.

Tegels kopen Deurne

In Oirschot vind je onze unieke en luxe tegelshowroom, vlakbij Deurne. Bekijk onze website voor wat tegelinspiratie, of maak eens een afspraak om langs te komen in onze showroom. Je kunt bij Marba Tegels terecht voor een persoonlijk en eerlijk adviesgesprek. Zo realiseren we samen met jouw wensen en onze ideeën een uniek tegelproject!

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers