Skip to main content

Tegels Boekel, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Welkom bij Marba Tegels: Jouw Tegelwinkel in Boekel

Bent u op zoek naar hoogwaardige tegels in de regio Boekel? Zoek niet verder! Marba Tegels verwelkomt u in onze ruime showroom van maar liefst 350m2, waar kwaliteit en diversiteit hand in hand gaan. Als een gewaardeerd familiebedrijf begrijpen we de waarde van persoonlijke service en kwaliteit. Met onze focus op klanttevredenheid ontzorgen wij jou totaal, vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke realisatie van je tegelproject.

Tegels van de Beste Kwaliteit in Boekel

Marba Tegels is trots om Boekel en omstreken te voorzien van hoogwaardige tegels die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Ons uitgebreide assortiment omvat een breed scala aan stijlen, kleuren en formaten om ervoor te zorgen dat je de perfecte tegels voor jouw project kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar moderne keramische tegels voor je badkamerrenovatie of klassieke natuurstenen tegels voor je keukenvloer, wij hebben het allemaal.

Tegels Kopen in Boekel Was Nooit Eerder Zo Gemakkelijk

Bij Marba Tegels geloven we in een naadloze ervaring voor onze klanten. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste tegels een belangrijke beslissing is, en daarom begeleiden onze deskundige medewerkers je graag tijdens het hele proces. Vanaf het moment dat je onze showroom binnenstapt, tot aan het moment van levering en installatie, staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Ontdek Marba Tegels – Jouw Partner in Tegelprojecten

Marba Tegels is meer dan alleen een tegelwinkel; wij zijn jouw partner in het verwezenlijken van tegelprojecten in Boekel. Ons familiebedrijf hecht waarde aan eerlijkheid, integriteit en uitmuntendheid in alles wat we doen. Van het aanbieden van topkwaliteit tegels tot het leveren van uitstekende klantenservice, wij streven ernaar om aan al je verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Bij Marba Tegels gaat het niet alleen om tegels kopen, maar om het creëren van prachtige en duurzame ruimtes die lang meegaan.

Ben je op zoek naar tegels in Boekel? Zoek niet verder! Bezoek onze ruime showroom en ontdek zelf de uitgebreide collectie die Marba Tegels te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en jouw tegelproject tot een succes te maken.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers