Skip to main content

Tegels Best, “Uw keuze, ons vakwerk”

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Unieke tegels voor Best

Zoek jij unieke tegels van hoge kwaliteit in de buurt van Best? Bij Marba Tegels vind je een bijzondere collectie van moderne tegels uit het hoge en middensegment. In onze tegelboetiek in Oirschot adviseren we je over het complete plaatje.

We nemen uitgebreid de tijd om mee te denken over welke tegels uit ons unieke assortiment bij jouw wensen passen. Dus zoek jij een luxe, kleinschalige tegelshowroom in de buurt van Best?

Maak dan een afspraak, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Oirschot.

“Uw keuze, ons vakwerk!”

Het complete plaatje

Bij Marba Tegels vinden wij het belangrijk dat jouw tegels één zijn met het interieur. Niet alleen vorm en kleur zijn belangrijk, maar ook sfeer en uitstraling. In onze showroom vind je geen onoverzichtelijke stapels tegels, maar sfeervolle moodboards en illustraties van hoe onze tegels er werkelijk uit komen te zien.

Ons assortiment bevat tegels die meegaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Bij ons kun je tegels kopen vlakbij Best met een buitengewone en moderne uitstraling.

Jouw ontwerp in Virtual Reality

Wij laten jouw ontwerp tot leven komen, direct in onze tegelboetiek. Wij maken gebruik van 3D-impressies en Virtual Reality om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven van hoe jouw tegels in de ruimte komen te liggen. Bekijk de gekozen tegels in een 3D-ontwerp, compleet met sfeer en inrichting. Met onze VR-bril kun je zelfs vanuit de showroom jouw ruimte alvast binnenstappen.

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 499 21 65 01

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een hecht familiebedrijf vol expertise. Bij ons is alles onder één dak, van slopen tot ontwerp, advies tot uitvoering. Wij zijn er voor je van begin tot eind bij de realisatie van jouw project. Wij werken met onze eigen tegelzetters en hebben nauw contact met interieurontwerpers en architecten. Zo blijven de lijntjes kort en word jij ontzorgd tijdens het creëren van jouw unieke tegelproject. Je hebt slechts één aanspreekpunt waar je terecht kunt met al je wensen en vragen.

Tegels kopen in Best

Dus zoek jij een tegelshowroom met een uniek assortiment in de buurt van Best? Bekijk onze collectie in onze showroom in Oirschot, slechts tien minuten rijden vanuit Best. Bij Marba Tegels kun je op afspraak terecht voor een persoonlijk en eerlijk adviesgesprek. Zo kunnen we met jouw wensen en onze ervaring een uniek tegelproject realiseren.

Super "familie"bedrijf. Heel erg tevreden, de twee tegelvloeren liggen perfect in ons oud huis. Dus....bedankt Mark, Barbara en de rest van de familie !!!

Jan Versteden

Goed geholpen met het werk van de tegels. De vloer is zeer netjes gelegd en we zijn super tevreden. (Vertaald door Google) Geholpen met het selecteren van de tegels. De vloer is netjes gelegd en we zijn zeer tevreden.

Arnold Valk

Wij zijn heel erg tevreden over Marba Tegels. Bij het ondersteunen van de tegels was Barbara niks teveel, heel hartelijk en een engelengeduld. Het plaatsen van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten werd afzonderlijk door een professioneel gedaan die ook fantastisch werk heeft afgeleverd. Kortom een geweldige zaak met geweldig personeel!! (Original) Wij zijn zeer tevreden over Marba Tegels. Barbara was niets teveel bij het kiezen van de tegels, erg warm en geduldig. De plaatsing van de tegels door Marc is zeer professioneel gedaan. Het kitten is apart gedaan door een professional die ook fantastisch werk heeft geleverd. Al met al een geweldig bedrijf met geweldig personeel !!

Rob Ysebaert

Uitstekende service, prachtige producten en fijne en duidelijke communicatie. Denken goed mee over de mogelijkheden. We zijn zeer tevreden over het rendement! (Original) Prima service, mooie producten en fijne en duidelijke communicatie. Denk goed na over de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Anne W

Voor de renovatie van onze badkamer en 2 toiletten zijn we per toeval bij Marba Tegels uitgekomen. Als nieuwe huiseigenaren (lees: zéér onervaren klussers), hadden we het niet beter kunnen treffen. In de showroom heeft Sjef alle tijd voor ons uitgetrokken. Ook al gevallen zijn we bedoeld om te beginnen, is het advies transparant en eerlijk. Gedurende het hele project konden we met al onze vragen (en zorgen) bij Sjef terecht en altijd blijven we nooit lang op een antwoord te wachten. Met een gerust hart konden we aan de werkzaamheden beginnen. Marc (de tegelzetter) heeft als een beste gewerkt en in 4 dagen tijd het tegelwerk opgeleverd. Het resultaat? VAKWERK. We hebben gekozen voor vrij grote tegels (120x60cm) en alles is op de millimeter geplaatst.? Niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens erg gezellig om Marc over de vloer te hebben! Na het plaatsen van de tegels is alles door een derde partij publicatie afgekit. Marc werkt samen met gespecialiseerde kitters en daarmee is de hoge kwaliteit tot op de kitnaden te zien. Al met al verdient dit jonge familiebedrijf een aanbeveling van de bovenste plank. Fijne mensen die op een eerlijke manier topwerk leveren.

Stan van Boeckel

Goede service, meedenkend, ruim assortiment. (Original) Goede service, meedenkend, ruim assortiment.

Kay Timmer

Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie wat betreft kosten, levering ed Mooie collectie tegels, voor elk wat wils en goede kwaliteit. (Original) Perfecte begeleiding, vriendelijke mensen die je goed helpen, duidelijke communicatie over kosten, levering etc. Mooie collectie tegels, voor ieder wat wils en goede kwaliteit.

Lilian Suyskens

Onze tegelvloer was er uitgeklapt naar overleg met Marba tegels heb we samen met Barbara de tegels uit gezocht. Marc is een oud collega van vroeger dus het was geen probleem om een afspraak te maken om een nieuwe tegelvloer te leggen. de tegelvloer ligt er perfect in we zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking onze tegelvloer is uitgeklapt na overleg met Marba tegels, de tegels hebben we samen met Barbara uitgezocht. Marc is een oud collega uit het verleden, dus het maken van een afspraak voor het leggen van een nieuwe tegelvloer was geen probleem. de tegelvloer is in perfecte staat, wij zijn zeer tevreden. Barbara en Marc bedankt voor de goede samenwerking

Jan Albert de Vries

Mooie tegeltjes en goed afgewerkt👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer dik in orde uit. Fijn! (Original) Mooie tegels en goed afgewerkt 👍 En een goede afhandeling van een kleine beschadiging. Het ziet er nu weer goed uit. Mooi hoor!

Chantal en Geert Lambregts

Ruime keuze en erg goed geholpen! (Original) Ruime keuze en zeer goed geholpen!

Yvette van Beers