Skip to main content

Zeshoek tegels

Zeshoek tegels kopen doe je bij Marba Tegels

Bij Marba Tegels ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van goed tegelwerk. Wij zijn een op en top familiebedrijf met een stevige, ervaren basis. Jouw keuze is ons vakwerk: wij ontzorgen jou compleet van advies tot uitvoering. Het begint met een goed advies: door te luisteren naar jouw wensen en eisen en hier ruim de tijd voor te nemen, kun jij weloverwogen een besluit nemen. Of het nu gaat om nieuwebouw of bestaande bouw: wij denken met je mee. Je kunt bij ons terecht voor:

  • passend en persoonlijk tegeladvies
  • visualisatie van een samengesteld tegelplan middels 3D tekening en/of VR bril
  • professionele realisatie van een samengesteld tegelplan

Doordat wij gebruik maken van 3D ontwerpen kun je goed kijken of de gekozen tegel in jouw interieur past. Loop met onze VR bril door jouw ruimte en kijk of het totaalplaatje klopt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of je nu op zoek bent naar een zeshoek tegel of een visgraat tegel: bij Marba Tegels zit je goed. Neem gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel!

Op zoek naar de mooiste zeshoek tegels? Zoek niet verder!

Zeshoek tegels geven een uniek patroon op de vloer of wand in jouw ruimte. Het zijn hele praktische tegels en worden vaak gebruikt in de badkamer, keuken of toilet. Bij Marba Tegels ben je aan het juiste adres voor diverse hoge kwaliteit vloer- en wandtegels voor binnen en buiten. Ons ruime assortiment heeft voor ieder wat wils en door onze professionele uitvoering van het tegelplan zal jouw ruimte er perfect uitzien. Wij vinden dat efficiëntie zorgt voor volledig ontzorgen tijdens een verbouwing, dus daarom vinden wij het belangrijk dat jij na één bezoek aan onze showroom alles geregeld kunt hebben. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie hoge kwaliteit merktegels? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak in onze showroom. Tot snel!

Marba Tegels: vind hier jouw zeshoek tegel

Ben je op zoek naar een tegel met een strakke en moderne look? Ga dan voor de zeshoek tegel. Marba Tegels heeft diverse hexagon tegels in het assortiment en deze laten wij graag aan je zien in onze ruime showroom van maar liefst 350 vierkante meter. Je vindt hier geen overvolle zalen met tegels, maar diverse sfeerboxen en moodboards, zodat jij weloverwogen een keuze kan maken. Wanneer die keuze gemaakt is, gaat onze tegelzetter aan de slag. Dat gaat als volgt:

  • samen met onze tegelzetter spreken we ter voorbereiding alle plannen goed door
  • voordat de tegelwerkzaamheden van start gaan neemt de tegelzetter nog persoonlijk contact met je op om de puntjes op de i te zetten
  • de complete tegelwerkzaamheden worden gerealiseerd

Ben je enthousiast geworden en wil je prachtige zeshoek tegels kopen? Maak dan een afspraak bij Marba Tegels en wij ontzorgen jou van advies tot uitvoering!

Wij denken graag met jou mee voor een uniek eindresultaat. Wil jij gouden tegels kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe hier inspiratie op in ons ruime assortiment aan prachtige tegels. Je kunt natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom langskomen om de tegels in het echt te bekijken. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak!