Skip to main content

Visgraat tegels

De mooiste visgraat tegels vind je bij Marba Tegels

Als je visgraat tegels wil kopen, ben je bij Marba Tegels aan het juiste adres. Wij ontzorgen jou totaal, van afspraak tot realisatie. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw: voor inspiratie en/of persoonlijk advies zit je bij ons goed. Door een goede inventarisatie van jouw wensen en eisen komen we uiteindelijk samen tot het ideale tegelplan voor jouw interieur. Marba Tegels is een op en top familiebedrijf en hierdoor hebben we een stevige, ervaren basis binnen onze organisatie. Wij staan garant voor een professionele afwerking van jouw tegelplan! Marba Tegels biedt onder andere:

  • een persoonlijke aanpak en voldoende tijd voor een goede inventarisatie van jouw wensen en behoeften
  • samenwerkingen met interieurontwerpers
  • visualisatie van jouw tegelplan middels 3D ontwerp en/of VR bril
  • eigen, ervaren tegelzetters in dienst
  • leveren en plaatsen beide mogelijk

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om langs te komen bij ons in de showroom. Tot snel!

Visgraat tegels kopen? Zoek niet verder!

Marba Tegels staat dagelijks voor je klaar! Wij hebben een ruim assortiment van hoge kwaliteit wand- en vloertegels, voor binnen en buiten. In onze showroom van maar liefst 350 vierkante meter kun je een kijkje komen nemen om inspiratie op te doen. Je vindt hier geen overvolle zalen met tegels, maar moodboards en sfeerboxen waardoor jouw keuze gemakkelijker wordt gemaakt. Ons team staat voor jou klaar om je volledig te ontzorgen en om jouw tegelplan professioneel uit te voeren. Of je nu op zoek bent naar een hexagon tegel, een visgraat tegel of een marmerlook tegel: door ons ruime assortiment hebben wij voor ieder wat wils!

Wij weten als geen ander dat de aanschaf van goed tegelwerk over het algemeen een aardige investering is en daarom nemen wij graag ruim de tijd voor jou. Wij denken met jou mee! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Op zoek naar de perfecte visgraat tegel? Wij hebben ‘m!

De visgraat tegel: wie kent ‘m niet? Een prachtige tegel die perfect staat in jouw interieur. Marba Tegels heeft een ruim assortiment, dus er zit vanzelfsprekend iets bij voor jou. Als je bij ons eenmaal de juiste tegel hebt gekozen, kunnen wij dit in 3D visualiseren om te zien of deze tegel daadwerkelijk bij jouw ruimte past. Loop met onze VR bril door de ruimte om het totaalplaatje te bekijken. Vervolgens gaat onze tegelzetter aan het werk:

  • samen met onze tegelzetter spreken we ter voorbereiding alle plannen goed door
  • voordat de tegelwerkzaamheden van start gaan neemt de tegelzetter nog persoonlijk contact met je op om de puntjes op de i te zetten
  • de complete tegelwerkzaamheden worden gerealiseerd

Ben jij geïnteresseerd in onze mooie tegels? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen in de showroom, dan voorzien wij jou graag van advies!

Wij denken graag met jou mee voor een uniek eindresultaat. Wil jij gouden tegels kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe hier inspiratie op in ons ruime assortiment aan prachtige tegels. Je kunt natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom langskomen om de tegels in het echt te bekijken. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak!