Skip to main content

Terrazzo tegels

Ben jij op zoek naar klassieke tegels in terrazzo stijl? Marba Tegels heeft een unieke tegelcollectie met terrazzo tegels van de hoogste kwaliteit. De terrazzo tegel is al eeuwenlang een stijlvolle keuze, omdat deze zo goed te combineren is met allerlei interieurstijlen.

Bij Marba Tegels kun je terrazzo tegels kopen in diverse kleurstellingen en afwerkingen. Deze bijzondere tegels brengen een eclectische, maar klassieke uitstraling naar je interieur. Bekijk dus de collectie van Marba Tegels en vind de tegels die passen bij jouw interieur.

De mooiste terrazzo tegels

De terrazzo tegel is geïnspireerd op traditionele Italiaanse vloeren. De oude Romeinen hadden al tegelvloeren zoals deze, maar ook nu is het nog altijd een klassieke, maar trendy woontrend. Met een basis van wit of zwart, kun je kiezen voor allerlei kleurschakeringen in de tegel. Door de oneindige mogelijkheden zijn er altijd wel tegels in terrazzo stijl die passen bij jouw interieur.

Marba Tegels heeft alleen tegels uit het midden- en hogere segment. Je kunt er dus vanuit gaan dat je bij ons terrazzo tegels kunt kopen van de beste kwaliteit. Of je nu gaat voor een vintage interieurstijl, of juist strak, met terrazzo tegels kun je alle kanten op. Kies jouw stijl en wij helpen je om een uniek tegelproject te creëren dat helemaal past bij jouw interieur.

Over Marba Tegels

Marba Tegels heeft een ruim assortiment aan tegels van hoge kwaliteit. Wij zijn een familiebedrijf, waar alle kennis en ervaring onder één dak te vinden is. We kunnen je adviseren je over kleur, stijl en materiaal. Maar ook bij de daadwerkelijk uitvoering zijn we er voor je. Ook het sloopwerk doen we voor je, en we hebben onze eigen, ervaren tegelzetters in huis. Zo heb jij slechts één aanspreekpunt word je compleet ontzorgd. Wij denken graag met je mee over jouw woonwensen, en hoe we de mooiste tegels kunnen vinden die passen bij jouw persoonlijke stijl.

Terrazzo tegels kopen bij Marba Tegels

Vind unieke tegels in terrazzo stijl bij Marba Tegels. Kom eens langs in onze showroom, zodat je de diverse soorten tegels goed kunt bekijken. Onze luxe showroom heeft stijlvolle displays en sfeervolle moodboards, zodat je echt een gevoel kunt krijgen bij onze tegels.

Maak een afspraak en krijg een persoonlijk adviesgesprek, waarbij je ons alles kunt vragen over materiaal, kleurkeuze en ontwerp. We kunnen je zelfs helpen met een 3D-ontwerp, waarbij je je gekozen tegels in Virtual Reality alvast kunt bekijken. Neem contact met ons op, en we gaan samen aan de slag voor jouw unieke tegelproject!

Maak een afspraak!