Skip to main content

Portugese tegels

Marba Tegels: jouw keuze, ons vakwerk. Heb jij een nieuwe woning gekocht of ga je renoveren? Zoek jij inspiratie en/of persoonlijk advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door een goede inventarisatie van jouw wensen en eisen komen we uiteindelijk samen tot het ideale tegelplan voor jouw interieur. Doordat wij een familiebedrijf zijn, zijn onze lijntjes kort. Wij hebben onze eigen tegelzetters, waardoor de uitvoering van het tegelplan perfect kan worden uitgevoerd.

Ons voornaamste doel is om jou als klant zo volledig mogelijk te ontzorgen. Wij staan garant voor een professionele afwerking van jouw tegelplan en nemen graag ruim de tijd voor jou. Door een goed en passend tegeladvies te geven, wordt het maken van keuzes een peulenschil! Wij hebben een ruim aanbod aan diverse tegels, waaronder prachtige Portugese tegels. Ben je benieuwd naar onze tegels? Kom dan een keer langs in onze showroom of maak een afspraak voor meer informatie!

Bij ons vind je dé Portugese tegel voor vloer en wand

Je bent van harte welkom in de showroom van Marba Tegels! Onze showroom is onze trots, van maar liefst 350m2! Bij ons vind je geen overvolle zalen met tegels, maar een overzichtelijke ruimte met diverse sfeerboxen en moodboards. Wij stellen ons assortiment van hoge kwaliteit vloer- en wandtegels voor binnen en buiten graag aan jou tentoon! Bij Marba Tegels denken we in mogelijkheden en creëren we voor jou een uniek eindresultaat. Dit doen we onder andere door middel van:

  • Passend en persoonlijk tegeladvies
  • Samenwerkingen met interieurontwerpers
  • Visualisatie van een samengesteld tegelplan middels 3D-tekening of VR bril
  • Professionele realisatie van een samengesteld tegelplan

Dankzij ons 3D ontwerpprogramma kunnen wij nagenoeg altijd jouw tegelplan 1 op 1 visualiseren. Jij kunt je eigen nieuwe interieur binnenstappen met behulp van onze VR bril en het totaalplaatje is daar! Ons ruime assortiment aan tegels heeft voor ieder wat wils, dus ook als je de prachtigste Portugese tegels wilt kopen, zit je bij Marba Tegels goed! Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

De mooiste Portugese tegels kom je kopen bij Marba Tegels!

Bij Marba Tegels hebben wij een prachtige Portugese tegel in het assortiment. Deze tegel is in acht verschillende motieven gedecoreerd. Het kleurenpalet bestaat uit warme tinten, delicate decoraties, eenvoudige geometrieën een uitgebreid borduurwerk. Deze prachtige Portugese tegels zijn perfect voor vloeren en wandbekledingen. Nadat wij de tijd hebben genomen om samen met jou de ideale tegel uit te zoeken, zal onze ervaren tegelzetter deze bij jou thuis komen plaatsen. De realisatie van jouw project wordt ingepland.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie van deze hoge kwaliteit tegels? Wij ontvangen je graag in onze showroom waar je diverse kleuren kunt bekijken. Daarnaast kun je ook een afspraak maken bij ons voor meer informatie of kun je een digitale afspraak maken indien je niet langs kunt komen.

Maak een afspraak!