mirage_norr_Coffeshop

Norr, maatwerk en interieur design.

Met een gestructureerd assortiment van maten, diktes en afwerkingen, biedt Norr 2.0 eindeloze toepassingen voor vloeren, muren en interieuroplossingen, zowel in openbare als particuliere ruimtes. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk dat de collectie zowel binnen als buiten past, waardoor een wereldwijd project ontstaat met buitengewone visuele, esthetische en functionele continuïteit.

Interieur design.

Door de afmetingen van de grote slabs (120 x 280 cm) bestaat de mogelijkheid om interieurdesign te ontwikkelen. Door de dikte (6mm) van de keramische platen blijven de producten handzaam en makkelijk te verwerken. U kunt het gewenste ontwerp met de juiste maten aan ons doorgeven en wij zorgen voor het gewenste resultaat.

Diverse kleuren van Norr – binnentegel.

Deze mooie collectie van Norr bestaat uit 2 series van 5 kleuren. De eerste serie tegels is de Microwood-serie. De tweede serie is de Iconic – serie.

mirage_norr_interieur design

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar de collecties van dit geweldige, hoge kwaliteit merk tegels? We ontvangen u graag in onze showroom of neem contact met ons op.