Skip to main content

Marmerimitatie tegels

Wil jij een moderne, maar klassieke uitstraling toevoegen aan jouw interieur? Kies dan voor marmerimitatie tegels van Marba Tegels. Wij hebben prachtige marmerimitaties die niet van echt te onderscheiden zijn. Je krijgt een keramische tegel van hoge kwaliteit met die klassieke marmerstructuur.

Marba Tegels heeft marmerimitaties van de hoogtse kwaliteit in de collectie in diverse kleuren en maten. Zo hebben we ook XXL-tegels of slabs met een chique marmerlook. Zo kun jij jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Marmerimitatie tegels van de hoogste kwaliteit

Marba Tegels heeft een unieke collectie tegels uit het hogere segment. Bij ons vind je tegels met een marmerlook van de hoogste kwaliteit, die er ongelofelijk goed uit zien in jouw interieur. Je brengt direct een stukje luxe naar je badkamer, keuken of andere ruimte met marmerimitatie.

Je kunt kiezen voor een donkere marmerlook met een lichtere ader, of juist voor een moderne en minimalistische lichte marmerkleur. Bekleed je vloer of wand ermee, of creëer bijvoorbeeld een marmeren kookeiland of keukenblad. De mogelijkheden zijn oneindig, en bij Marba Tegels helpen we je graag om een uniek tegelontwerp te creëren.

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een kleinschalig familiebedrijf, met alle expertise onder één dak. Van advies tot ontwerp, sloop tot uitvoering. Wij kunnen je van begin tot eind helpen om een prachtig en persoonlijk tegelproject neer te zetten dat helemaal bij jou past. We hebben onze eigen tegelzetters werken nauw samen met interieurontwerpers en architecten. Zo blijven de lijntjes kort, en heb jij slechts één aanspreekpunt waarbij je terecht kunt. Zo kunnen we jouw interieur transformeren met de mooiste marmerimitaties.

Vind jouw marmerimitatie tegels bij Marba Tegels

Wil jij graag zo’n marmerimitatie tegel in het echt bekijken? Kom eens langs in onze luxe showroom en ontdek hoe mooi tegels met een marmerlook kunnen zijn. Bij ons vind je sfeervolle moodboards en ruim opgezette displays, zodat je echt een goed beeld krijgt van onze collectie.

Maak een afspraak en krijg direct een persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je met kleur, materiaalkeuze en ontwerp. We kunnen uiteindelijk zelfs je gekozen tegels alvast in een 3D-ruimte laten zien. Neem contact met ons op en vind de perfecte tegels voor jouw droominterieur.

Maak een afspraak!