Skip to main content

Kleine tegels

Marba Tegels: jouw keuze, ons vakwerk. Wij zijn een op en top familiebedrijf met een stevige, ervaren basis. Ons doel is onze klant zo volledig mogelijk te ontzorgen en door onze jarenlange ervaring in de tegelbranche en passie voor het vak kunnen wij dit realiseren. Van passend tegeladvies tot aan de uitvoering van het tegelplan: bij Marba Tegels zit je goed! Wij bieden onder andere:

  • een persoonlijke aanpak en voldoende tijd voor een goede inventarisatie van jouw wensen en behoeften
  • samenwerkingen met interieurontwerpers
  • visualisatie van jouw tegelplan middels 3D ontwerp en/of VR bril
  • eigen, ervaren tegelzetters in dienst
  • leveren en plaatsen beide mogelijk

Of je nu op zoek bent naar grote of kleine tegels, witte of groene tegels, vierkante of zeshoekige tegels: we hebben het allemaal. Daarnaast kunnen wij dankzij ons 3D ontwerpprogramma nagenoeg altijd jouw tegelplan 1 op 1 visualiseren en krijgen we een goed beeld hoe alles in jouw ruimte staat. Vervolgens stap je met onze VR bril jouw nieuwe interieur binnen, waardoor het maken van keuzes een stuk gemakkelijker wordt. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Op zoek naar kleine tegels? Stop met zoeken!

Bij Marba Tegels begrijpen we als geen ander dat de aanschaf van wand- en vloertegels vaak een flinke investering is. Wij vinden het daarom belangrijk om ruim de tijd voor je te nemen om goed te luisteren naar jouw wensen en eisen. Zo kunnen we jou voorzien van een goed en passend tegeladvies en wordt het maken van keuzes een peulenschil! Maak gerust een afspraak om eens een kijkje te komen nemen in onze ruime showroom van maar liefst 350 vierkante meter! Je vindt hier geen overvolle zalen met tegels, maar diverse sfeerboxen en moodboards om inspiratie op te doen.

Wij laten graag ons assortiment hoge kwaliteit vloer- en wandtegels voor binnen en buiten aan jou zien. Ben jij dus op zoek naar de perfecte kleine tegel voor in jouw ruimte? Maak hier een afspraak voor in onze showroom en wie weet zien we elkaar snel!

Marba Tegels: ook voor de kleine tegel zit je bij ons goed

Bij Marba Tegels staan we dagelijks voor je klaar! Wij gaan samen met jou op zoek naar het beste tegelplan, zodat jij onder aan de streep een weloverwogen besluit kan nemen bij de aanschaf van jouw nieuwe tegels. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw: we denken graag met je mee. Met behulp van diverse stalen, accessoires en materialen creëren wij een moodboard op basis van jouw wensen en eisen en zo brengen we jouw ideeën tot leven. Wij beschikken over de juiste tegelzetter en zorgen ervoor dat jouw project professioneel wordt uitgevoerd. Heb je je eigen tegelzetter of ga je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Of je nu kleine tegels of grote tegels wilt kopen: bij Marba Tegels is het assortiment zeer uitgebreid en wij bieden voor ieder wat wils. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Tot snel!

Wij denken graag met jou mee voor een uniek eindresultaat. Wil jij gouden tegels kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe hier inspiratie op in ons ruime assortiment aan prachtige tegels. Je kunt natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom langskomen om de tegels in het echt te bekijken. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak!