Skip to main content

Keukenvloer tegels

Voor keukenvloer tegels ben je bij ons aan het juiste adres

Bij Marba Tegels zit je goed als je de mooiste tegels voor jouw keukenvloer wil kopen! Wij ontzorgen jou compleet en dat doen we door andere andere:

  • passend en persoonlijk tegeladvies
  • visualisatie van een samengesteld tegelplan middels 3D tekening en/of VR bril
  • professionele realisatie van een samengesteld tegelplan

Van afspraak tot realisatie: wij bieden een totaalpakket gericht op ontzorgen en wij denken graag met je mee voor een uniek eindresultaat. Onze ruime showroom van 350 vierkante meter biedt een overzicht van al onze tegels: vloer- en wandtegels van de hoogste kwaliteit. Door de diverse sfeerboxen en moodboards kun je inspiratie opdoen en wordt het gemakkelijker voor jou om keuzes te maken.

Ook de mogelijkheid van 3D ontwerp en visualisatie middels onze VR bril zorgen ervoor dat jij je perfecte keuze kunt maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij keukenvloer tegels kopen bij Marba Tegels? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Marba Tegels: kom bij ons je keukenvloer tegels kopen!

Vind jij het lastig om het totaalplaatje van jouw nieuwe interieur te overzien en bepalen? Kom langs bij Marba Tegels! In onze showroom kun je inspiratie opdoen en de mooiste keukenvloer tegel uitkiezen voor in jouw ruimte! Als jouw tegelplan bepaald is, gaan we als volgt te werk:

  • samen met onze tegelzetter spreken we ter voorbereiding alle plannen goed door
  • voordat de tegelwerkzaamheden van start gaan neemt de tegelzetter nog persoonlijk contact met je op om de puntjes op de i te zetten
  • de complete tegelwerkzaamheden worden gerealiseerd

Door onze jarenlange ervaring in de tegelbranche en passie voor het vak kunnen wij jou uitstekend begeleiden in het maken van een keuze voor de perfecte tegel. Doordat wij gebruik maken van 3D ontwerpen en een VR bril hebben, kun je in je eigen interieur binnenstappen en zo kijken of het totaalplaatje klopt. Marba Tegels heeft een ruim assortiment aan hoge kwaliteit wand- en vloertegels: neem hier eens een kijkje voor ons assortiment!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Tot snel!

Tegels voor jouw keukenvloer gezocht? Zoek niet verder!

Uit ervaring weten wij bij Marba Tegels dat klanten steeds vaker streven naar een totaalpakket en wij maken dit mogelijk. We adviseren jou graag in onze showroom en doordat wij eigen tegelzetters in huis hebben houden we de lijntjes kort. Na één afspraak kunnen desgewenst de tegels worden besteld en de uitvoering van jouw tegelplan worden gepland. Of je nu op zoek bent naar keukenvloer tegels, tegels voor in je badkamer of toilet: bij ons ben je aan het juiste adres!

Mocht je bij ons alleen tegels willen bestellen en zelf aan de slag willen gaan, of je hebt zelf een tegelzetter: uiteraard ook geen probleem. Wij denken graag met jou mee voor een uniek eindresultaat en met onze hoge kwaliteit vloer- en wandtegels moet dat goedkomen! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.

Reverse

Wij denken graag met jou mee voor een uniek eindresultaat. Wil jij gouden tegels kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe hier inspiratie op in ons ruime assortiment aan prachtige tegels. Je kunt natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom langskomen om de tegels in het echt te bekijken. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak!