Skip to main content

Keramische tegels

Marba Tegels ontzorgt jou totaal, van afspraak tot realisatie. Bij ons vind je geen overvolle zalen met tegels, maar een ruime showroom met diverse sfeerboxen en moodboards. Aan de hand van ons ruime assortiment van hoge kwaliteit vloer- en wandtegels, voor binnen en buiten, gaan we graag samen op zoek naar het beste tegelplan voor jou.

Wil jij graag mooie, handgemaakte keramische tegels kopen? Dan zit je bij Marba Tegels goed, want onze keramische tegels worden door de meest unieke fabrieken geproduceerd. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze hoge kwaliteit tegels? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom waar je diverse kleuren kunt zien en voelen. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan hier contact met ons op.

Dé keramische tegel voor jouw vloer of wand

Door onze jarenlange ervaring in de tegelbranche en passie voor ons vak denken wij in mogelijkheden en creëren wij out-of-the-box ideeën voor een uniek eindresultaat. Dit doen we onder andere door middel van:

  • Passend en persoonlijk tegeladvies
  • Samenwerkingen met interieurontwerpers
  • Visualisatie van een samengesteld tegelplan middels 3D-tekening of VR bril
  • Professionele realisatie van een samengesteld tegelplan

Doordat wij gebruik maken van ons 3D ontwerpprogramma krijgen wij een goed beeld welk tegelformaat het best passend is voor jouw ruimte, hoe de tegel optisch gezien het best geplaatst kan worden in de ruimte en hoeveel m2 tegels je nodig hebt in verband met snijverlies. Dit praktische gedeelte combineren we met het leuke, want hoe tof is het om virtueel jouw nieuwe interieur binnen te stappen?! Het maken van keuzes wordt hierdoor leuk en een stukje eenvoudiger. Je bent bij ons aan het juiste adres voor diverse soorten tegels, zoals bijvoorbeeld handgemaakte keramische tegels. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

petali

Wil jij keramische tegels kopen? Zoek niet verder!

Marba Tegels: jouw keuze, ons vakwerk. Door een goede inventarisatie van jouw wensen en eisen komen we samen tot het ideale tegelplan voor jouw interieur.Mocht je het lastig vinden om het totaalplaatje van jouw nieuwe interieur te overzien, dan is dit een goede optie. Zo komen we samen gegarandeerd tot een mooi en passend geheel, waardoor jouw interieur gaat stralen.

Zoek jij een kleinschalige tegelwinkel, een leuk familiebedrijf, om keramische tegels te kopen? Samen met jou kijken we naar het complete plaatje. Geen onoverzichtelijke stapels tegels, maar een sfeervolle ruimte met moodboards waar je onze tegels goed kunt bekijken. Maak nu een afspraak of kom een kijkje nemen in de showroom van Marba Tegels!

Maak een afspraak!