Skip to main content

Houtimitatie tegel

Wil jij graag de uitstraling van een houten vloer, maar wil je iets wat makkelijker te onderhouden is? Dan kun je kiezen voor stijlvolle houtimitatie tegels. Zo krijg je een vloer die bijna niet te onderscheiden is qua structuur en look van echt hout, maar een stuk praktischer is.

Houtimitaties zijn krasbestendig, makkelijk schoon te maken en kleurvast. Bij Marba Tegels vind je tegels met een houtlook in diverse kleuren en stijlen en van de hoogste kwaliteit. Wij hebben een ruim assortiment van moderne tegels voor ieder interieur.

Stijlvolle houtimitatie voor vloer of wand

Met houtimitatie tegels van hoge kwaliteit kun je jouw interieur die tijdloze en verfijnde look geven van een houten vloer, maar dan met het gemak van tegels. Ook op je wanden kunnen houtlook tegels een mooie oplossing zijn voor een modern, maar warm interieur. Zonder zorgen kun je de rustieke uitstraling van hout bijvoorbeeld in de keuken brengen, omdat de houtimitatie gemakkelijk schoon te houden is.

Het houteffect zorgt voor een gastvrije en fijne sfeer in je interieur, en de houtnerven zorgen voor structuur en variatie. Bij Marba Tegels vind je prachtige houtimitatie tegels die niet van echt te onderscheiden zijn.

Over Marba Tegels

Marba Tegels is een moderne tegelzaak met tegels uit het hogere segment. Wij zijn een hecht familiebedrijf, waar alle expertise wat betreft tegels en ontwerp onder één dak te vinden is. Wij adviseren je, helpen je met het design van je tegels en voeren het voor je uit. We hebben onze eigen, ervaren tegelzetters in huis, en werken samen met architecten en interieurontwerpers. Zo heb jij slechts één aanspreekpunt, waarbij je terecht kunt voor de realisatie van jouw unieke tegelproject. Kom eens langs en wij denken met je mee over hoe houtimitaties jouw interieur kunnen transformeren.

De mooiste houtimitaties bij Marba Tegels

Ben je benieuwd geworden naar hoe zo’n houtlook tegel er nu echt uitziet? Maak een afspraak en kom langs in onze luxe showroom. Daar vind je sfeervolle moodboards en displays met onze tegels, en we kunnen je laten zien hoe zo’n houtimitatie tegel eruit ziet.

Ook kunnen we jouw gekozen tegel verwerken in een 3D-ontwerp, zodat je goed kunt zien wat het met je ruimte doet. Neem contact met ons op en we gaan samen aan de slag voor jouw unieke tegelproject!

Maak een afspraak!