Skip to main content

Hexagon tegels

Marba Tegels: jouw keuze, ons vakwerk. Heb jij een nieuwe woning gekocht of ga je renoveren? Zoek je inspiratie of wil je graag persoonlijk advies? Dan ben je bij Marba Tegels aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf met een stevige, ervaren basis. Wij staan garant voor een professionele benadering van jouw tegelplan. De aanschaf van wand- en vloertegels is vaak een flinke investering en daarom nemen wij graag ruim de tijd voor jou.

Wij voorzien jou van een passend tegeladvies en zo wordt het maken van keuzes een peulenschil! Door onze jarenlange ervaring in de tegelbranche en vanuit onze passie voor het vak streven wij ernaar jou als klant zo volledig mogelijk te ontzorgen. Dit begint bij het passend tegeladvies en eindigt bij de daadwerkelijke uitvoering van het tegelplan. Je kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten tegels, waaronder de populaire hexagon tegel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Op zoek naar een hexagon tegel? Zoek niet verder!

Om jou goed advies te geven gaat Marba Tegels graag met je in gesprek over jouw project. Nieuwbouw of bestaande bouw: we denken graag met je mee. Zodra alle wensen en eisen duidelijk zijn, gaan we samen op zoek naar de juiste tegels en indeling.

Diverse stalen, accessoires en materialen worden samen gecombineerd en daaruit wordt een moodboard gemaakt. Zo brengen we jouw ideeën tot leven en kunnen we de juiste tegel kiezen. Vervolgens heb je bij Marba Tegels de mogelijkheid om in 3D middels een VR bril te zien of de tegel daadwerkelijk bij jouw ruimte past. Zo stap je jouw nieuwe interieur al binnen voordat deze is gerealiseerd! Wil jij toffe hexagon tegels kopen voor in jouw interieur? Dan zit je bij ons goed, want door ons ruime aanbod is er voor ieder wat wils. Neem hier een kijkje voor tegelinspiratie en wie weet zien we elkaar snel in onze showroom!

Over Marba Tegels

Marba Tegels heeft een ruim assortiment aan tegels van hoge kwaliteit. Wij zijn een familiebedrijf, waar alle kennis en ervaring onder één dak te vinden is. We kunnen je adviseren je over kleur, stijl en materiaal. Maar ook bij de daadwerkelijk uitvoering zijn we er voor je. Ook het sloopwerk doen we voor je, en we hebben onze eigen, ervaren tegelzetters in huis. Zo heb jij slechts één aanspreekpunt word je compleet ontzorgd. Wij denken graag met je mee over jouw woonwensen, en hoe we de mooiste tegels kunnen vinden die passen bij jouw persoonlijke stijl.

Hexagon wand en vloer tegels kopen doe je bij Marba Tegels!

De hexagon tegel is een ongeëvenaard traditioneel formaat tegel voor alle soorten projecten. Traditioneel wordt deze gebruik in een enkele tint, zoals vloertegels uit de Provence, maar het heeft veel verschillende traditionele en moderne patronen. Deze zeshoekige tegel is er in verschillende kleuren en tinten, zoals je hier kunt zien. Zodra jij de perfecte tegel hebt uitgekozen, hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de juiste tegelzetter.

Deze hebben wij namelijk gewoon in huis! Wij vinden dat efficiëntie zorgt voor volledig ontzorgen met verbouwen. Marba Tegels streeft er dan ook naar dat jij na één bezoek aan onze showroom alles hebt kunnen regelen en precies weet waar je aan toe bent. Ben je nieuwgierig geworden naar de collectie van onze hexagon tegels? Wij ontvangen je graag in onze showroom, maar je kunt ook contact met ons opnemen voor een (digitale) afspraak! Wie weet tot snel.

Maak een afspraak!