Skip to main content

Gouden tegels

Marba Tegels: jouw keuze, ons vakwerk. Wij ontzorgen jou totaal, van afspraak tot realisatie. Je vindt bij ons geen overvolle zalen met tegels, maar een ruime showroom van maar liefst 350 m2. In onze showroom hebben wij diverse sfeerboxen en moodboards, zodat jij genoeg inspiratie op kunt doen! Daarnaast werken wij met 3D ontwerpen en visualisatie middels een VR bril, waardoor jij je nieuwe interieur al binnen stapt voordat deze daadwerkelijk is gerealiseerd! Marba Tegels is een familiebedrijf en samen staan wij garant voor een professionele uitvoering van jouw tegelplan.

Ook voor de perfecte gouden tegel ben je bij ons aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Plumage, keramisch of porseleinen mozaïek – Marba Tegels De gouden details in deze tegels zorgen voor een elegante uitstraling en geven jouw ruimte een unieke beleving. Ben je nieuwsgierig naar onze collectie? Kom eens langs in onze showroom, waar je diverse kleuren kunt bekijken, of maak een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden.

Marba Tegels heeft dé gouden tegel voor jou

Heb jij een nieuwe woning gekocht of ga je renoveren en zoek je inspiratie en/of persoonlijk advies? Marba Tegels is er voor jou! Door een goede inventarisatie van jouw wensen en eisen komen we samen tot het ideale tegelplan voor jouw interieur. Ons rasechte familiebedrijf zorgt ervoor dat de lijnen kort en persoonlijk zijn. Tijdens de zoektocht naar de juiste sfeer en bijpassende tegels maken wij bij Marba Tegels regelmatig gebruik van het maken van een moodboard. Dit geeft bij twijfels vaak een stukje duidelijkheid en maakt keuzes maken wat eenvoudiger.

Daarnaast zorgen de visualisatiemogelijkheden van tegenwoordig ervoor dat wij jouw ruimte en tegelkeuze in 3D kunnen intekenen. Zo wordt alles een stuk tastbaarder en kun jij met onze VR bril jouw nieuwe interieur binnenstappen om de tegelcombinatie, maar ook de texturen van de gekozen tegels duidelijk te zien. Wil jij bijvoorbeeld gouden tegels kopen, maar weet je niet zeker welke en hoe dit zal gaan staan in jouw interieur? Wij helpen je graag met het visualiseren van je ideeën en wensen. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Gouden tegels kopen? Zoek niet verder!

Heb je de perfecte gouden tegel gevonden bij ons, maar vind je het lastig om het totaalplaatje van jouw nieuwe interieur te overzien en te bepalen? Dan bieden wij onder andere:

  • Een persoonlijke aanpak en voldoende tijd voor een goede inventarisatie van jouw wensen en behoeften
  • Hoge kwaliteit vloer- en wandtegels voor binnen en buiten
  • Eigen, ervaren tegelzetters in dienst
  • Leveren en/of plaatsen
  • Visualisatie van jouw tegelplan middels 3D ontwerp en VR bril

Wij denken graag met jou mee voor een uniek eindresultaat. Wil jij gouden tegels kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe hier inspiratie op in ons ruime assortiment aan prachtige tegels. Je kunt natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom langskomen om de tegels in het echt te bekijken. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op of plan hier een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak!