Skip to main content

Betonimitatie tegels

Wil jij graag dat jouw muur of vloer op beton lijkt, maar makkelijk te onderhouden is? Ga dan voor betonimitatie tegels. Deze zijn niet gevoelig voor krassen, vlekken of verkleuring en geven je interieur dezelfde stoere en industriële uitstraling als echt beton.

Betonimitatie geeft jouw interieur een robuuste look, en brengt extra diepte in de ruimte. Bij Marba Tegels vind je betonimitaties van hoge kwaliteit in de meest stijlvolle kleuren. Wij hebben een unieke collectie van moderne tegels voor iedere stijl en interieur.

Glocal_betonimitatie

Stijlvolle betonimitaties

Betonimitatie tegels van goede kwaliteit en in een neutrale kleur, vormen de perfecte basis voor jouw droominterieur. In het ruime assortiment van Marba Tegels vind je betonimitaties in diverse elegante kleuren.

Van lichtgrijs tot crème, en antraciet tot zwart. De betonlook heeft een tijdloze en strakke uitstraling, waardoor je het gemakkelijk kan combineren met je andere interieurwensen. Daarbij zijn deze tegels ook geschikt voor vloerverwarming en gemakkelijk te onderhouden. Je kunt ze plaatsen op de vloer, maar ook op de wand, voor een moderne look.

Over Marba Tegels

Marba Tegels heeft een uniek assortiment aan tegels uit het hogere segment. Wij zijn een familiebedrijf, waar alle kennis en ervaring onder één dak te vinden is. We adviseren je over kleur, stijl en materiaal, maar kunnen je ook helpen bij het realiseren van je project. We hebben onze eigen tegelzetters in huis en ook het sloopwerk nemen we op ons. Zo heb jij slechts één aanspreekpunt en word je ontzorgd in het creëren van jouw unieke tegelproject. We denken met je mee over jouw interieurwensen, zodat jij de mooiste tegels met betonlook kunt vinden in jouw persoonlijke stijl.

Vind jouw betonimitatie tegels bij Marba Tegels

In de ruime, moderne collectie van Marba Tegels vind je altijd wel een tegel die past bij jouw interieur. Als je graag wilt zien hoe een betonlook tegel er écht uitziet, maak dan een afspraak voor een bezoek in onze luxe showroom.

Wij hebben ruim opgezette stellages en moodboards, waardoor jij een goede impressie krijgt van onze tegels. Ons team helpt je graag om de perfecte betonimitatie tegels te vinden!

Maak een afspraak!