Cosmo, vloer- en wandtegel

Het formaat 6 cm x 25 cm, geïnspireerd op de nieuwe design- en inrichtingstrends, wordt een zeer flexibele serie voor het creëren van moderne en geavanceerde projecten. Dankzij de verschillende gladde of gestructureerde afwerkingen (Cosmo-serie) en het brede kleurengamma kan het zowel voor wandbekleding als voor vloerinstallatie in binnen- of buitenomgevingen worden gebruikt.

Diverse kleuren van Cosmo, vloer- en wandtegel

6 cm x 25 cm in geglazuurd porselein, verkrijgbaar in 3 glanzende kleuren en in full-body steengoed in 4 eigentijdse kleuren.

De eerste serie  van drie heeft een glanzende afwerking, de tweede serie van vier is de full body met een matte afwerking.

Formaten en afwerkingen

Zoals reeds vermeld is de Cosmo, wand- en vloertegelcollectie, verkrijgbaar in de maat 6 cm x 25 cm en is glanzend of mat afgewerkt

Dankzij de verschillende gladde of gestructureerde afwerkingen (Cosmo-serie) en het brede kleurengamma kan het zowel voor wandbekleding als voor vloerinstallatie in binnen- of buitenomgevingen worden gebruikt.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar de collectie van dit geweldige, hoge kwaliteit merk tegels? We ontvangen u graag in onze showroom of neem contact met ons op.