Skip to main content

Marba Tegels ontzorgt u totaal; van afspraak tot realisatie.

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Tegelshowroom nabij Eindhoven 

Bent u op zoek naar tegels voor uw woonkamer, hal, keuken, toilet of badkamer, tuin, bedrijfspand of welke ruimte dan ook in Eindhoven of omgeving? Bij “Marba Tegels” vindt u exclusieve tegels van de hoogste kwaliteit in diverse stijlen, soorten en formaten. Kom langs in onze showroom in Oirschot voor de mooiste keramische en natuursteen tegels en laat u adviseren. In onze showroom treft u niet alleen een groot assortiment vloer- en wandtegels aan, maar ook keramische gevelbekleding, terras- en zwembadtegels. Wilt u de tegels geleverd of gelegd hebben in Eindhoven of omgeving, dan is dat geen enkel probleem, wij ontzorgen u totaal. 

Showroom
Showroom

Tegel showroom sinds 2020 gevestigd in de omgeving Eindhoven 

Wie zijn wij: 

Marc Smulders, een vakkundige, precieze en nette tegelzetter en Barbara Smulders, een enthousiasteling met een flinke dosis energie, hebben onze krachten gebundeld. Het resultaat? Sinds februari 2020 een ruime tegel showroom in de omgeving Eindhoven; Marba Tegels. De rolverdeling is helder. Marc verwerkt tegels, Barbara verkoopt ze in een eersteklas showroom. Wij zorgen ervoor dat de klant van A tot Z ontzorgd wordt. Indien gewenst nemen wij de totale opdracht van slopen, vloerverwarming tot tegelwerkzaamheden aan. 

 Een nieuwe woning gekocht in de omgeving Eindhoven? 

Heeft u een nieuwe woning gekocht in de gemeente Eindhoven of gaat u renoveren? Zoekt u inspiratie en/ of een persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op een steenworp afstand van de stad Eindhoven staat onze ruime showroom. Wij hebben geen zalen vol met tegels waardoor u het overzicht al verliest voordat u hebt gevonden wat u zocht. Maar een overzichtelijk ingerichte ruimte met diverse sfeerboxen, moodboards en de mogelijkheid tot 3D ontwerp bij aanschaf van uw tegels. Wij nemen graag de tijd voor u zodat we samen op zoek gaan naar de juiste tegel om de sfeer te creëren die u zoekt. Door het combineren van stoffen en accessoires vinden wij de juiste sfeer, die we uitwerken in een 3D tekenprogramma en u vervolgens doormiddel van onze VR Bril in uw nieuwe ruimte kan stappen. Doormiddel van dit 3D ontwerpprogramma hebben wij 16.000 soorten en maten tegels tot onze beschikking. 

Play Video

Rondleiding door onze showroom

Bel ons direct

+31 (0) 6 51 40 78 12

Contact E-mail

info@marbategels.nl

Personeel
Showroom
Showroom

Bezoek onze showroom in de omgeving Eindhoven 

Bent u er nog niet helemaal uit hoe u uw woning in wil gaan richten, bezoek dan onze overzichtelijke showroom. Op 20 minuten rijden van Eindhoven, zit onze ruime showroom gevestigd. We presenteren hier een breed scala aan exclusieve, hoge segment vloer- en wandtegels, natuursteen en keramisch. Maar ook voor uw keramische maatwerk meubelen kunt u bij ons terecht. Van toiletmeubels tot keukenbladen, alles kan op mat voor u worden gemaakt. 

Bent u klaar voor de oriëntatie op uw nieuwe tegels, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan dagelijks van woensdag t/m zaterdag voor u klaar om u persoonlijk te adviseren en te begeleiden naar uw beste keuze. 

Marba Tegels uw keuze, ons vakwerk